To je to što me zanima!

Alba usred noći išla u bolnicu: Mislila sam da imam moždani

Bila su dva sata, mene je glava rasturala, ruka mi je trnula i nisam mogla pomaknuti mišiće lica, u vratu sam osjećala trnce, a srce mi je preskakalo, kaže glumica
Vidi originalni članak

Spavala je u krevetu sa suprugom Cashom Warrenom kad joj je ruka počela trnuti, glava ju je strašno boljela i srce joj je počelo preskakati. Jessica Alba toliko se uplašila da je usred noći išla na hitnu. 

- Bila su dva sata, mene je glava rasturala, ruka mi je trnula i nisam mogla pomaknuti mišiće lica, u vratu sam osjećala trnce, a srce mi je nenormalno preskakalo. Skoro sam umrla od straha - rekla je glumica gostujući u showu Jimmyja Kimmela. 

Jessica je brzo ustala, sjela za kompjuter i 'prosufrala' što znače simptomi koje osjeća. Kad je vidjela da tu kombinaciju poteškoća obično imaju ljudi koji proživljavaju moždani udar uspaničarila se. Poslala je SMS pedijatru koji brine za njene kćeri i on ju je nastojao umiriti govoreći joj da je premlada za moždani. 

- Nisam se mogla smiriti i suprug me osvezao u bolnicu. Nakon detaljnih pretraga liječnici su ustanovili da imam sindrom karpalnog tunela čiji simptomi su žarenje, trnci i obamrlost prstiju, te otežana fina motorika ruku - rekla Alba koja je sretna što je njen strah ispao neopravdan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • RiRi 15.02.2013.

    ovako izgledati s 31 godinu, preslatka je :)

  • WOMANIZER 14.02.2013.

    jako lijepa! *__* :-)))

  • pula75 14.02.2013.

    Što je sve nabrojala da joj je bilo ne mogu shvatit da si je ona ipak mogla malo prosurfat netom ?????????????????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare