To je to što me zanima!

Albina Grčić otkrila koji joj je bio najveći izazov na Eurosongu

Pjevačica je pratiteljima otkrila i da je trenutačno 'emocionalno nedostupna'. Inače, Grčić je bila u vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem, a nedavno su prekinuli
Vidi originalni članak

Pjevačica Albina Grčić (24) razgovarala je sa svojim pratiteljima putem prijenosa uživo na TikToku te je odgovarala na neka njihova pitanja.

OKRENULA NOVI LIST Albina otkrila ljubavni status

Albina je otkrila što joj je predstavljalo najveći izazov na Eurosongu, gdje se natjecala 2021. godine s pjesmom 'Tick-Tock'

- Možda je problem bio što smo nastupili na toj manjoj bini. Nije bilo dovoljno prostora za pokrete, a imala sam i jako visoke štikle. To mi je baš bilo izazovno - rekla je Albina.

Pjevačica je pratiteljima otkrila i da je trenutačno 'emocionalno nedostupna'. Inače, Grčić je bila u vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem (24).

S bivšim igračem Hajduka, a sadašnjim igračem Istre, bila je od 19. godine. Da je njihovoj ljubavi došao kraj, počelo se šuškati nakon što je Grčić izbrisala sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Bilo je to još u ožujku, kada je demantirala glasine. Međutim, kasnije se saznalo da su prekinuli, a o kraju njihove ljubavi pričala je Albina za Gloriju.

- Ovaj period mi je puno značio da samu sebe upoznam i zavolim u svakom smislu te riječi. Trenutno si sve najljepše pružam sama i uopće se ne mogu žaliti - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sutra_malo_bolje 28.11.2023.

    Sad ste nasli pisat kak je njoj bilo tamo 2021 😂😂

  • ifana 28.11.2023.

    Hej hej Domenica uvijek se nade remena za dukicu ili nesta bez obaveza

  • film 28.11.2023.

    koja je ta... neka nova ela?

Komentiraj...
Vidi sve komentare