To je to što me zanima!

Albina hvali srpske 'Uraganke': 'Nekad sam plesala na njihove hitove, a sad smo konkurencija'

Pjevačica je otkrila kako pred Eurosong trenira da bi bila u što boljoj fizičkoj formi za nastup te najavila da će outfit ovog puta biti nešto drugačiji. 'Ne može se cura pojaviti dvaput u istom', napisala je Albina
Vidi originalni članak

Naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić (22) na Instagramu je odgovarala na pitanja pratitelja u kojima se osvrnula na svoj eurovizijski natpis, ali i oduševila s odgovorima o srpskim predstavnicama, grupi Hurricane. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pitanje koji joj je omiljeni hit s Eurovizije, Albina je odgovorila da su joj se najviše u uhu zadržale pjesme Italije, Malte i grupe Hurricane iz Srbije. Uz to je kao odgovor na iduće pitanje dodala da može zamisliti duet sa srpskom grupom. 

- Pa zašto ne? Ja mislim da bi to bio girl power - napisala je Albina.

- Lijepo je vidjeti da se toliko podržavate ti i cure iz Hurricanea - poručila joj je pratiteljica, a Albina je odgovorila: 

- Ja ne znam za drugačije, suludo bi bilo da se ne podržavamo. Meni je simpatično što sam do prije godinu dana plesala na njihove hitove u klubu, a danas s njima dijelim iskustvo.

Pjevačica je otkrila kako trenira da bi bila u što boljoj fizičkoj formi za nastup te najavila da će outfit ovog puta biti nešto drugačiji. 

- Ne može se cura pojaviti dvaput u istom - napisala je Albina pa dodala kako se šali, ali da je istina da mijenjaju outfit.

Kako se bliži polufinalna večer Eurosonga, Splićanka je komentirala i redni broj pod kojim će nastupiti.

- Jako sam zadovoljna, s obzirom na ostale pjesme. Mislim da imamo priliku za istaknuti se. Moram priznati da sam se nadala rednom broju 13. - ipak je to bio redni broj nastupa na Dori, ali ne bunim se - napisala je Albina. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MarkoKojiTiGa 01.04.2021.

    Nekad? Prije 5 godina nisu postojali.. hahahah

  • ĐorđePatković 01.04.2021.

    bolji je spot sa festivala tik tok nego onaj kasnije, pojavi se sa 5 frizura pa i neznaš ko pjeva

  • Sofija Prva 01.04.2021.

    Dobro ti si dosadna.....pojma nemas o pjevanju ni ti ni one,kad to skuzite bit ce golih guz... i s...

Komentiraj...
Vidi sve komentare