To je to što me zanima!

Albina i Mario priznali sve prije ispadanja: Iscrpila nas gluma, nismo se slagali iza kamere...

Albina i Mario otplesali su paso doble, a prije samog nastupa priznali su kako su se susreli s problemima. Progovorili su o tome kako se nisu uspjeli nikada do kraja opustiti za nastupe
Vidi originalni članak

Sinoć su Albina Grčić (23) i Mario Ožbolt odlukom gledatelja napustili popularni show 'Ples sa zvijezdama' te otkrili kako nisu bili u dobrim odnosima.

POGLEDAJTE VIDEO: Priznali sve

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Albina i Mario otplesali su paso doble, a prije samog nastupa priznali su kako su se susreli s problemima. Progovorili su o tome kako se nisu uspjeli nikada do kraja opustiti za nastupe.

REAKCIJE NA ISPADANJE Publika o Albini: 'Zasluženo je ispala iz showa. Ona je favorit, a Jelena i Marko bolje plešu'

- Zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga - rekla je pjevačica.

Očito je sve na sceni za njih bila gluma, a iza scene sasvim druga priča. Albina otkriva kako nije osjetila pravu energiju s Mariom koju smatra presudnom.

-  U natjecanju su ostali zaista jaki parovi i sada je presudna energija među njima - rekla je.

NEPREPOZNATLJIV Filip Vidović u showu 'Ples sa zvijezdama' pokazao novu frizuru: 'Izgledaš muževnije'

- Nismo dobili taj kontinuitet, bilo je dosta eliminacija - rekao je Mario, a na priznanje Maja Šuput bila je vidno iznenađena.

- Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija - zaključili su Albina i Mario.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S ALBINOM

Idi na 24sata

Komentari 39

  • sinjora 03.05.2022.

    Ajme šta je napadate, nitko vam ne odgovara...za svaku žensku tamo našli biste svi 100 mana...vidilo se od prve epizode da se ne podnose, samo slijep to ne bi primijetio...toliko "ne zna" plesati da je u epizodi promjeni partnera bila najbolja, vidilo se da joj Marko odgovara...a ovaj mali može plesati najbolje na svijetu baš mi ostavio dojam nekog " tutlaša"

  • rebecaQQ 02.05.2022.

    ova zenska je nesto najbezveznije sto se pojavilo zadnjih godina na estradi

  • Roy Ban 02.05.2022.

    Ne možeš se opustit pri plesanu, ako ne osjećaš neku kemjicu prema partneru,

Komentiraj...
Vidi sve komentare