Show

Komentari 12

Publika o Albini: 'Zasluženo je ispala iz showa. Ona je favorit, a Jelena i Marko bolje plešu'

Publika o Albini: 'Zasluženo je ispala iz showa. Ona je favorit, a Jelena i Marko bolje plešu'

Neki gledatelji su čak usporedili nastup influencerice Jelene Perić koja je danas isto plesala paso doble, ali je njena izvedba bila mnogo bolja od Albinine

Sinoć su Albina Grčić (23) i Mario Ožbolt odlukom gledatelja napustili popularni show 'Ples sa zvijezdama'. Sudeći po komentarima publike mnogi su zadovoljni tom odlukom jer nisu bili oduševljeni Albininim nastupima u showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako su neki bili razočarani što je ispala, publika se složila da Albina u svojim nastupima nije pokazala talent za ples.

- Jako mi je žao što su ispali, ali kako kažu, sve se događa s razlogom - napisao je gledatelj.

- Sad se vidjelo da ona nema svoje fanove da bi je zadržali do kraja, to jednom što je prošla za Eurosong je to to, više neće nigdje - pisalo je u komentaru.

- Drago mi je što su mi ostali favoriti, a za sljedeći krug ispadanja ili Domenica ili Sandi. Ostatak ekipe prebrutalno plešu, ma da će i njima doći kad tad čas, ali ako već gledamo, da gledamo zaista vrhunske plesove - komentirao je gledatelj.

- Konačno je ispala. Antipatična i drvena, nimalo talenta za ples - primijetili su gledatelji.

- Hvala bogu da je ispala van, samo mi je žao Maria - piše u komentaru.

- Nisam stručnjak, ali ako je Sandi bolji od njih dvoje... - gledatelji smatraju da je zasluženo ispala.

Neki su čak usporedili nastup influencerice Jelene Perić koja je sinoć isto plesala paso doble, ali je njena izvedba bila mnogo bolja od Albinine.

- Meni nije jasno da je dobila sveukupno jedan bod više od Albine u istom plesnom stilu koji je izvela neizmjerno bolje od Albine... - usporedili su nastup Jelene i Albine.

- Žao mi Marija, Albina razmažena i bahata, favoriziraju ju, a Jelena i Marko su super par i prekrasno plešu - gledatelji su kritizirali ocjene žirija.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S ALBINOM

Najčitaniji članci