To je to što me zanima!

Albina o pjesmi koju je navodno posvetila bivšem: 'Opustila sam se i sada radim ono što volim...'

Fokus u mojim pjesmama su iskustva, bila lijepa ili malo manje lijepa. Ne crpim inspiraciju samo iz svojih iskustava, nego iz iskustava mojih prijatelja i poznanika, rekla je pjevačica
Vidi originalni članak

Albina Grčić (24) u emisiji 'Kod nas doma' otkrila je detalje o svojoj novoj pjesmi 'Grad sve zna'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rekla bih da je ta pjesma jedna verzija mene koja čuči u meni i nikako da ispliva na površinu u potpunosti. Zapravo, svakom novom pjesmom radimo sve više na mom predstavljanju. Kako u glazbenom smislu, tako i osobnom - ispričala je Albina, a tekst je za pjesmu napisala sama.

- Ohrabrila sam se po tom pitanju, opustila sam se, počela sam sve više pisati i raditi na svojoj glazbi - poručila je pjevačica.

- Drago mi je da sama sebi ne stvaram neki pritisak. Drago mi je da sam se opustila i radim ono što volim, a u konačnici dobivam i povratne informacije - izjavila je dalje.

Iza sebe, kako kaže, nema nekakve velike životne traume ili drame, nego se nosi sa svakidašnjim problemima koji joj ponekad budu tema i inspiracija u pjesmama.

- Fokus u mojim pjesmama su iskustva, bila lijepa ili malo manje lijepa. Mislim da se svatko može pronaći u mojim pjesmama. Ne crpim inspiraciju samo iz svojih iskustava, nego iz iskustava mojih prijatelja i poznanika - priča pjevačica.

Albinu pamtimo i kao predstavnicu Hrvatske na Eurosongu 2021. godine koji se odvijao u Rotterdamu.

- Iskreno, veći pritisak mi je bio na Dori jer sam znala da moram zadovoljiti naš narod. Kad sam znala da imam podršku svog naroda, odmah mi je sve bilo lakše - priznala je.

- Tamo sam putovala s olakšanjem, koliko god sam imala pritisak da ne smijem razočarati svoje ljude i moram se pokazati, toliko mi je bilo drago i znala sam da imam podršku i, što god da se dogodi, znala sam da me ljude neće ostaviti samu. Tako je i bilo, kad nisam prošla u to famozno finale, osjetila sam veliku podršku. Ne samo naših ljudi nego i stranaca - prisjetila se svog iskustva na Eurosongu.

NAGAĐA SE 'Grad sve zna': Albina prekinula s hajdukovcem, fanovi smatraju da je ovo javna poruka za njega

Podsjetimo, nedavno je zbog nove pjesme izazvala lavinu reakcija da se možda radi o poruci za njenog bivšeg dečka. Ona je dugo godina bila u vezi s Ivanom Ćalušićem.

Nakon što su sa društvenih mreža nestale njihove zajedničke fotografije, počele su glasine o prekidu koje su oboje tada demantirali. Albina je poslije toga priznala da je ljubavi došao kraj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LadyMara 21.06.2023.

    Naša Barbie 😉

  • majstorlale 19.06.2023.

    Tko je ova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare