To je to što me zanima!

Albina otkrila svoje favorite na Eurosongu: To su dvije balade, ali vjerujem u našu brzu pjesmu

Albina se nije ustručavala pohvaliti konkurenciju. Komentirala je i ankete koje upravo njezinu pjesmu Tick-Tock svrstavaju na vrh najboljih pjesama ovogodišnje Eurovizije
Vidi originalni članak

Albina Grčić (22), ovogodišnja pobjednica Dore i hrvatska predstavnica na Eurosongu, osvrnula se na jaku konkurenciju koja ju čeka na Eurosongu i otkrila svoje favorite.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalibor Petko sa mamom i prijateljicom odglumio scene iz spota Tick-Tock

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkrila je tako za radio Enter svoje favorite. 

- Za divno čudo to su dvije balade, iako sam u totalno drugom raspoloženju ove godine i smatram da treba pobijediti brza pjesma. Moji trenutni favoriti su Švicarska i Francuska, a jako mi je dobra i Italija, iako to nije nešto što privatno slušam. Pjesma mi se stvarno jako svidjela – rekla je pjevačica.

Komentirala je i svoje stanje na anketama Eurosonga. 

Svake godine nižu se ankete i kladionice tko bi mogao biti pobjednik na Eurosongu. Tako je stranica wiwibloggs objavila anketu u kojoj su obožavatelji natjecanja glasali tko im je dosad favorit za pobjedu na Eurosongu 2021. 

znaju se od djetinjstva Albina pozirala u društvu dečka Ivana, bivšeg igrača Hajduka

Albina je nedavno za njihov YouTube kanal sudjelovala u intervjuu gdje je skupila dodatne simpatije mnogih gledatelja ali i budućih glasača na Eurosongu. Pričali su tada o Albininom privatnom životu, pjesmi Tick-Tock ali i planovima za njezin nastup na Eurosongu. Nakon što je zapjevala dio svoje pjesme, voditelj ju je čak usporedio s Mariah Carey.

U anketi, koja je sada već zatvorena za glasanje, na veliko i pozitivno iznenađenje, prvo mjesto je zauzela hrvatska predstavnica Albina Grčić s pjesmom 'Tick-Tock'.

OBOŽAVA ŠPANJOLSKI Albina napokon otkrila značenje tetovaže koju je vješto skrivala

Za Albinu je glasalo 1315 ljudi, što čini 10,74 posto svih glasova. Za petama joj je predstavnica Rumunjske Roxen s pjesmom 'Amnesia'. Za nju je glasovalo 1067 ljudi, što čini 8,71 posto.

- U svakom slučaju, zelenimo se, to je dobra vijest. Skočili smo poprilično, mislim da se prepoznaje potencijal i vjerujem da možemo ostvariti dobar rezultat. – rekla je na radiju favoritkinja.

Ovogodišnji Eurosong bit će održan u Rotterdamu od 18. do 22. svibnja, a okupit će 27 natjecatelja iz različitih zemalja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 30.03.2021.

    mozda imam los ukus-bez veze i pjesma i cura

  • skija 27.03.2021.

    Ostaje ti kaj i svim propalim pevaljkama Instagram,Tik Tok i ostala sranja samo se razgoliti

  • Piggy Map Maker 26.03.2021.

    Draga Albino, kako ne kuzis da su upravo te dvije pjesme opasno precijenjene?

Komentiraj...
Vidi sve komentare