Obavijesti

Show

Komentari 16

Albina napokon otkrila značenje tetovaže koju je vješto skrivala

Albina napokon otkrila značenje tetovaže koju je vješto skrivala
5

Od sramežljive curice do majstorice pjesme, Albina je vječni sanjar koji svakim danom ostvaruje svoje snove. Takav način života joj je poslužio kao inspiracija za misterioznu tetovažu čije značenje napokon znamo

VIDEO

Povodom njezinog sudjelovanja na Euroviziji u Rotterdamu ove godine, Albina Grčić (22) dala je intervju za YouTube kanal Wiwibloggs, u kojem je iznijela mnogo zanimljivih činjenica ali i prvi puta javnosti pokazala svoju tetovažu te otkrila njezino značenje.

Otkrila je tako i da joj je sudjelovanje na The Voiceu pomoglo da iz malene nesigurne djevojke izraste u pravu samopouzdanu ženu.

POGLEDAJTE VIDEO: Parodija na Tick-Tock

Pokretanje videa...

Albina - Tick-Tock (PARODIJA) 03:35

- Prije gotovo godinu dana nisam uopće vjerovala u sebe, prije nego sam sudjelovala u emisiji The Voice. Tamo sam izgradila, ne samo svoje pjevanje, već i osobu koja sam danas - započela je pjevačica.

Kaže kako joj je nakon finala laskalo što je njezina hrvatska publika počela prepoznavati njezinu umjetnost i nju kao novog izvođača na sceni.

Pitanje kome je posvećena njezina pjesma 'Tick-Tock' koja će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjoj Euroviziji potaklo je nasmijanu pjevačicu da se prisjeti svojih manje lijepih dana.

- Kad pjevam tu pjesmu, mislim na toksične veze općenito. Kada sam se tek počela probijati na scenu čitala sam komentare i živim u malenom gradu gdje svatko ima 'svoje mišljenje', što nije loše, no rušilo mi je samopouzdanje na neki način još više i sada se uzdižem, samopouzdana sam, živim svoje snove i nitko me ne može zaustaviti - nastavila je.

Albina snimala, a Mijo navijao: 'Donijela sam sreću Dinamu'
Albina snimala, a Mijo navijao: 'Donijela sam sreću Dinamu'

Pomoglo joj je i to što je okružena dobrim ljudima i profesionalcima, a ovo pitanje je dodatno potaknulo Albinu na razgovor te ju dovelo do toga da u intervjuu otkrije misterioznu tetovažu na lijevoj podlaktici, koju je vješto skrivala u gotovo svim svojim objavama, performansima i intervjuima. 

POGLEDAJTE VIDEO: intervju u kojem je Albina otkrila značenje misteriozne tetovaže

Otkrila je tako da je vječni sanjar te je htjela imati tetovažu koja će ju na to podsjećati.

- Imam jednu tetovažu koju još nikada nisam ovako javno pokazala, ona je na španjolskom jeziku 'Soñaré despierto'. Na mom jeziku bi to značilo 'Ja ću budna sanjati'. To je moj moto u životu. Uvijek sam bila pozitivna osoba, nekada čak i pretjerivala pa si zadala nerealistične ciljeve ali jednostavno sam takva - opisala je svoju tetovažu.

Objasnila je i kako obožava španjolski jezik, a ta se ljubav rodila još kada ga je učila u školi stoga ne čudi kako je upravo taj jezik odabrala za svoju tetovažu. Našalila se i kako ga nekada priča bolje nego engleski koji studira.

Usporedila je tako svoj život i sa serijom Hannah Montana, u kojoj glumi Miley Cyrus. Rekla je kako je njezin život vrlo sličan glavnoj akterki jer s jedne strane uživa u svome studentskom životu, sramežljivoj osobnosti i ispijanju kave s prijateljima isto koliko u snovima koje proživljava kroz svoje nastupe u kojima može biti samouvjerena i jaka verzija sebe.

Albina raste na kladionicama, Srbija je 12 pozicija ispod nas
Albina raste na kladionicama, Srbija je 12 pozicija ispod nas

Za kraj ju je intervjuer zamolio da zapjeva dio svoje pjesme što je i učinila, a on ju je polaskao nakon što je njezin glas usporedio s jednom od najboljih pjevačica u svijetu, Mariah Carey.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.