To je to što me zanima!

Albina raste na kladionicama, Srbija je 12 pozicija ispod nas

Naša predstavnica je uvjerljivo prva na anketama fanova, a i na kladionicama svakoga dana raste. Na dan kad je pobijedila na Dori bila je na 26. mjestu, a sada je na 22.
Vidi originalni članak

Splićanka Albina Grčić (22) će nas u svibnju predstavljati u Rotterdamu na Eurosongu s pjesmom 'Tick-Tock'. Odlučili su tako publika i žiri prije mjesec dana u Opatiji. Iako je danima na kladionici vodila Nina Kraljić (28), Albina joj je preotela pobjedu iz ruku.

POGLEDAJTE VIDEO: Albina o pjesmi 'Tick-Tock'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon toga uslijedila je Ninina 'paljba' na društvenim mrežama kada se obračunavala s hejterima, pisala kako joj se pjesma ne sviđa i isticala da je doživjela nepravdu. Bilo kako bilo, situacija se zbog toga nije promijenila tako da se Albina punom parom priprema za nastup u Nizozemskoj.

Ankete na kojima glasuju fanovi Albinu svrstavaju na prvo mjesto, što je njoj iznimno drago, ali bitna je i kladionica Eurosonga. Na dan pobjede na Dori, Hrvatska se nalazila na 26. mjestu, a danas je na 22. mjestu i izgleda da će sljedećih nekoliko dana rasti. 

Uvjerljivo prvo mjesto na kladionicama već treći dan drži švicarski predstavnik Gjon's Tears, koji je došao na vrh kladionica u manje od jednog dana nakon što je objavljena pjesma s kojom će se predstaviti u Rotterdamu. 

Srbijanske predstavnice Hurricane i njihova pjesma 'Loco Loco' su na 34. mjestu od 40 zemalja koje se natječu ove godine na Eurosongu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • iskra21 15.03.2021.

    Tko je to?

  • 14.03.2021.

    Dobreeee

  • jamesbond7777 14.03.2021.

    😂😂😂🎉🎉🎉Ha-ha,, bice drz gace, kad ode. Prije bude doma nego kaj bude otislaaa😂😂😂😂zato je nemoguće pogoditi kladionicu kaj sve unaprijed znamoo😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare