To je to što me zanima!

Alec Baldwin dobio je osmo dijete, supruga Hilaria rodila je djevojčicu: Tako smo uzbuđeni!

Rodila se Ilaria Catalina Irena, osmo dijete Aleca Baldwina. Iako je u visokim godinama, glumac i dalje proširuje svoju obitelj
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin (64) i njegova supruga Hilaria (38) povećali su svoju obitelj za još jednog člana. Nakon što su u ožujku otkrili kako očekuju svoje sedmo zajedničko dijete (Alec iz braka s Kim Basinger ima odraslu kćer Ireland), par je upravo dočekao malu djevojčicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gaf na porodu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Ovdje je! Tako smo uzbuđeni što vas možemo upoznati s ostvarenjem našeg malenog sna - napisala je Hilaria, a objavu je podijelio i Alec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Par je kćerkicu nazvao Ilaria Catalina Irena. Ilaria je talijansko ime koje znači 'vesela', dok su Catalina i Irena španjolska imena koja impliciraju 'čistoću' i 'mir'. 

-  I ona i ja smo sretne i zdrave. Njezina braća i sestre provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom. Tako smo sretni što možemo s vama proslaviti ovu prekrasnu vijest - napisala je Hilaria.

Ilaria se pridružuje velikoj obitelji sa sedmero braće i sestara. Alec i Hilaria imaju već šestero djece: Romea Alejandra Davida, Leonarda Ángela Charlesa, Rafaela Thomasa, Carmen Gabrielu, Eduarda 'Edu' Pao Lucasa i Maria Luciu Marilu Victoriu

POČEO JE I GUBITI ULOGE Nesretna pucnjava promijenila je Baldwinu život, a snagu mu daje supruga: 'Da nema nje...'

Ispričala je Hilaria i kako se osjećala nakon što je saznala da je ponovno trudna.

-  Iako smo prilično uvjereni da je naša obitelj već dovoljno velika bili smo presretni ovim 'šokom' - otkrila je supruga poznatog glumca. 

- Naše novo dijete stvarno je sjajna točka u našim životima. Blagoslov i dar u takvim nesigurnim prilikama - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 26.09.2022.

    Dobro ovaj udara!!Neka im je sa srecom..

  • Robert Plant 26.09.2022.

    rasplodna

  • Fleur A La Rose 26.09.2022.

    Ovaj je sebi uništio život s toliko dječurlije

Komentiraj...
Vidi sve komentare