To je to što me zanima!

Alec Baldwin u parodiji igrao Trumpa, Jim Carrey kao Biden

Prošlo je, očekivano, uz puno kritike na račun aktualnog predsjednika. Trump se u parodiji ponašao isto kao i u stvarnoj debati nekoliko dana ranije. Prekidao je protukandidata i često vrijeđao.
Vidi originalni članak

Holivudski glumci Alec Baldwin (62) i Jim Carrey (58) na otvorenju sezone popularne američke humoristične emisije 'Subotom navečer uživo' utjelovili su predsjedničke protukandidate Donalda Trumpa i Joea Bidena i u obliku parodije rekonstruirali njihovo sučeljavanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bilo je to ujedno i otvaranje 46. sezone dugovječnog showa, koji se na NBC vratio nakon što se nije emitirao za vrijeme pandemije korona virusa. Prošlo je, očekivano, uz puno kritike na račun aktualnog predsjednika. 

VRATIO SE U BIJELU KUĆU Trump izašao iz bolnice, skinuo masku čim je ušao u Bijelu kuću

Baldwin je Trumpa zaigrao već ranije, a američki se predsjednik u parodiji SNL-a ponašao isto kao i u stvarnoj debati nekoliko dana ranije. Prekidao je protukandidata, bio agresivan, pa i vrijeđao.

Carrey debitirao kao Biden, Maya Rudolph pojavila se kao senatorka Kamala Harris, a domaćin emisije bio je glumac i komičar Chris Rock, nekada stalni član postave.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare