To je to što me zanima!

Aleksandra će obući crveno rublje, a Dvina ni slučajno neće

Jednoj je crveno rublje za Novu godinu draga tradicija koju voli i poštuje, a drugoj najobičnije praznovjerje koje sigurno nije dovoljno za sreću u ljubavnom životu
Vidi originalni članak

Aleksandri je važno da je za blagdane okružena prijateljima i dragim ljudima, piše portal Index. Kićenje bora, pečenje kolača, ali i purice dio su ugođaja koji Aleksandru Grdić (30) jako veseli. Uz te tradicije, draga joj je i ona nošenja crvenog rublja za doček Nove godine. Svake godine, kaže, odjene nešto crveno, a ta joj je boja i inače draga neovisno o blagdanima. S alkoholom ne pretjeruje, kaže kako joj to nikad nije bila osnova za dobar provod. 

Dvina Meler (30) Božić će također provesti u krugu obitelji i dečka Darka Dovedana. Od njih ne očekuje neki poseban poklon, ali zna da će nešto ipak dobiti. Crveno rublje sigurno neće obući, tu tradiciju smatra praznovjerjem pa je neće poštivati. Dodaje kako je za sreću u ljubavi potrebno ipak malo više od seksi crvenog rublja. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • prepametna 25.12.2010.

    problem za razmatranje.

  • user_70072 25.12.2010.

    dno dna od teksta....

  • RockyHR 25.12.2010.

    de jadni ste vi svi, tu nesta sereta po ovom, a da vas to ne zanima nebi ni otvarali ovaj clanak... niko vas ne tjera da vi to citate... mislim cim ste vidjeli naslov znali ste o cemu se radi, sta ste uopce onda i otvarali to???? Ako vas ne zanimaju takve gluposti nemojte uopce citati rubriku SHOW.

Komentiraj...
Vidi sve komentare