To je to što me zanima!

Aleksandra Dojčinović kreirala odore za inovativno kino i bar

Kaptol Boutique Cinema, prvo lasersko kino u regiji, koje posjeduje sav šarm starih kina i najsuvremeniju opremu, dobilo je moderne uniforme najuspješnije hrvatske dizajnerice
Vidi originalni članak

Pripreme za otvorenje najnovijeg kina Blitz-CineStara, Kaptol Boutique Cinema, jedinstvenog i inovativnog kino & bar koncepta do sada neviđenog u Hrvatskoj i regiji, u punom su jeku. Uz činjenicu da je ovo prvo lasersko kino u regiji, ono posjeduje sav šarm starih arthouse kina, ali najsuvremeniju tehnologiju i uzbudljiv dizajn. 

Novo kino će se nalaziti u Centru Kaptol na drugom katu, a interijer kina i bara, koji će prema najavama biti spoj retro i modernog stila, je djelo dizajnerskog dvojca Deana Franića i Saše Šekoranje. Uniforme za osoblje Kaptol Boutique Cinema bara, koje će nositi potpis hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, sjajno će se uklopiti u cijeli boutique koncept kina. Riječ je o naoko klasičnim, crno-bijelim uniformama, no iz kojih je vrlo lako iščitati prepoznatljivu pročišćenu estetiku njezinog brenda Lei Lou, jer je naglasak i ovaj put stavljen na detalje, osobito na kožno metalne naramenice nosive na više načina.

- Ovo nije prvi put da stavljam svoj potpis na uniforme, ali me uvijek iznimno veseli kada dobijem priliku na nekom sjajnom projektu kakav je ovaj izići iz svojih dizajnerskih okvira i napraviti nešto novo. Iako na prvu izgleda jednostavnije nego ono čime se inače bavim, uniforme su vrlo zahtjevan zadatak, jer trebaju zadovoljiti niz praktičnih uvjeta, moraju funkcionirati u stvarnim situacijama svaki dan i uz to biti estetski upečatljive i drugačije. Ove su krojem vrlo jednostavne, ali s detaljima koji čine razliku, baš kao i inače u mom poslu - izjavila je dizajnerica.

Kino Kaptol Boutique Cinema u srcu Zagreba otvara svoja vrata 23. veljače, a s obzirom na ogroman interes koji vlada među publikom, ovaj jedinstveni koncept kina i bara postat će novo, važno okupljalište Zagrepčana te odgovor na potrebe pravih filmofila. 

Kaptol Boutique Cinema možete već sada pratiti na Facebooku te na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Judita👥 16.02.2017.

    zgodne obje

  • 16.02.2017.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare