To je to što me zanima!

Aleksandra Grdić je nakon nesreće otišla na reviju

Ozlijeđeni motorist Robert S. (38) tužit će Aleks Grdić. Razočaralo ga je njezino ponašanje. Robert je jutros operiran i neće moći dugo hodati
Vidi originalni članak

Pa što onda ako će protiv mene podnijeti kaznenu prijavu?! Žurim sad na avion, imam snimanje u Dubrovniku. Policijski uviđaj je valjda točan. Kao da je to neki spektakl, rekla nam je bivša Miss Hrvatske. Aleksandra Grdić (26) u srijedu je na križanju Jandrićeve i Ksaverske ulice u Zagrebu u prometnoj nesreći teško ozlijedila motociklista i pješakinju (78). Policija je potvrdila da manekenka nije poštivala pravila prednosti. Peugeotom 207 zabila se u Kawasaki, koji je odletio 10-ak metara te pri padu “pokupio” drugo vozilo i pješakinju.
Aleksandra, koja je tvrdila da je u šoku i da je nesnosno boli glava, nekoliko sati nakon nesreće sudjelovala je u modnoj reviji.
- Aleksandra se ponijela kao smeće. Nisam ni očekivao da će me doći posjetiti. Tužit ću je zbog ozljede, zbog uništene motorističke odjeće, motora i skupe kacige. Zbog nje mjesecima neću normalno hodati - kaže ozlijeđeni motociklist Robert S. (38), kojem su jutros operirali stopalo u Klinici za traumatologiju u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • bu_peppa 02.03.2008.

    Oderi tu kučku! Ne znam tko je uopće može angažirati za revije s tim gumenim sisama i vakuumom u glavi. Po meni,dobra bi bila za Hustler TV pa da je nigeri praše u auspuh.

  • gardy 01.03.2008.

    kurvetina če doći na svoje kad ju zgazi neki kamion,npr.uvijek dođe maca na vratanca

  • jagur 01.03.2008.

    prijatelju brz oporavak. a što se tiče ove fljundre trebalo bi ju nabiti u š...k ! a pod link diskusija možete pročitati i diskutirati zašto imamo toliko nesreća? ma radi takvih gluparda ko što je ova grdićka j...m li ju u guzu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare