To je to što me zanima!

Aleksandra Grdić ugasila vatru pa je rastjerala goste u studiju

Na Narodnom radiju gostovali su dečki iz grupe 'Vatra', a kao gošća iznenađenja pojavila se Aleksandra Grdić za koju je popularni voditelj pripremio iznenađenje
Vidi originalni članak

Aleksandra Grdić (30) u četvrtak je pripremila pravi show u popularnoj emisiji na Narodnom radiju. Kao gošća iznenađenja virovitičkoj rock grupi Vatra, s kojima je dijelila školske klupe, Alex je pokazala da zna ne samo podići 'vatru', već je i ugasiti. Voditelj emisije Dalibor Petko, radi atmosfere uz akustični koncert  zapalio je laganu vatricu u studiju, koju je popularna manekenka trebala ugasiti pri svom dolasku. 

Međutim nestašni šmrk vatrogasnog aparata potrudio se za drugačiji razvoj događaja. U prvi moment nije se htio aktivirati, a kad je krenuo teško ga je bilo zaustaviti. Prašina koja se digla u studiju, natjerala je cijelu ekipu na bijeg i salve smijeha. 

- Ovo je rock and roll. Alex uvijek si znala s aparatima -  rekao je pjevač Vatre Ivan Dečak, na što je popularna manekenka dobacila: 'Još odmalena'.

Iako je cijelu situaciju nadzirala i stručna ekipa, koja se brinula da ništa ne krene po zlu, Grdić je pokazala da vlada svakom situacijom. 

- Vidiš nisam te iznevjerila - rekla je Alex voditelju Petku koji je komentirao da nije očekivao ništa manje spektakularno prvo pojavljivanje slavne manekenke u njegovom Glazbenom showu.

Uz prepričavanje dogodovština iz škole, ekipa je zaigrala modernu verziju Trnoružice, u kojoj je Aleksandra glumila naslovnu ulogu, Dečak princa, a u pomoć su im priskočili i Robert Kelemen, gitarist Vatre te Aljoša Šerić, pjevač grupe Ramirez. Vatra je u Glazbenom showu Dalibora Petka promovirala nadolazeći album, koji se očekuje u listopadu ove godine.

  
Idi na 24sata

Komentari 20

  • ajmeikuku 09.09.2011.

    hhaahhahahahh kuku maci sto ne pobaci.....xd

  • alkoholiCAR1 09.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_82796 09.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare