To je to što me zanima!

Aleksandra Prijović nakon pet večeri u Osijeku: 'Divno mi je bilo. Rekli su mi da neću uspjeti'

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović s turnejom 'Od istoka do zapada' posjetila je Osijek, a kratkim videom zahvalila se publici na podršci svih pet večeri
Vidi originalni članak

Osijek, hvala vam još jednom. Divno mi je bilo…, napisala je Aleksandra Prijović (28) nakon što je napunila pet osječkih dvorana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Na društvenim mrežama podijelila je video u kojem je pokazala kratke isječke s koncerata u dvorani 'Gradski vrt' u Osijeku. Pjevačica je napunila dvoranu svih pet večeri, a publika je s njom u glas pjevala svaki nastup. 

- Uvijek kada ti ljudi kažu 'ti to nećeš moći', e tada najviše možeš. Najveća želja mi je bila da imam pjesmu koju publika pjeva sa mnom. Zamisli, iz onog našeg podruma što smo sve napravili, pogledaj gdje smo večeras - govori Prijović u videu.

PODRŽALI JE Josipa Lisac 'prozvala' je cajke u Areni: 'Meni tamo nije mjesto'

Na videu Prijović je pokazala djelić atmosfere svake večeri, a imala je brojne goste. Među njima su Boban Rajović, Voyage, Nucci, Rada Manojlović, Ana Bekuta i njezina majka Borka Mihajlović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na koncertima je izmijenila nekoliko odjevnih kombinacija, a par večeri na pozornicu dovela je i sinčića. Od obožavatelja je dobila brojne poklone poput majica s natpisom, plišane medvjediće i cvijeće, a pjevala je i svoju novu pjesmu 'Poslednji kabare'.

RUŠI REKORDE Hrvati Priji do sada dali gotovo 3,5 milijuna €: Još pet nastupa je čeka, evo koliko će uprihoditi

Inače, turneja 'Od Istoka do zapada' jedna je od najuspješnijih u regiji. Do sada je Prijovićka oduševila zagrebačku i osječku publiku, a u travnju će čak tri puta nastupiti u Rijeci i dva puta u Varaždinu. Nedavno je najavila i koncert u Zadru u dvorani 'Krešimir Ćosić'. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • bushman72 25.02.2024.

    Osijek je postao Ocek...

  • Raspuštenica 25.02.2024.

    Zar opet

  • zutizgzg 25.02.2024.

    Rekli su ti da neces uspjeti a ti ozenis breninog sina i sve ih zaebesh

Komentiraj...
Vidi sve komentare