To je to što me zanima!

Aleksandra Prijović otkrila kako je smršavila čak 23 kilograma

Aleksandra je svakako jedna od najuspješnijih glazbenica u regiji, a uz njen glas, brojni su oduševljeni i njenom vitkom linijom, u koju je Prijović uložila puno truda
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović (28) najavila je četvrti koncert u Zagrebu, nakon što je već rasprodala tri koncerta. Osim što je rasprodala koncerte u zagrebačkoj Areni, isto je napravila i s nastupima u Beogradu, Nišu, Sarajevu...

OSVRT NA RASPRODANU ARENU Glumac Siniša Ružić komentirao koncerte Aleksandre Prijović: 'Ona je sada najveći problem...'

Aleksandra je svakako jedna od najuspješnijih glazbenica u regiji, a uz njen glas, brojni su oduševljeni i njenom vitkom linijom, u koju je Prijović uložila puno truda. Pjevačica je prije četiri godine rodila sina Aleksandra, a kako piše Hello, u trudnoći je dobila 23 kilograma. Nakon poroda se morala vratiti nastupima, što je za nju značilo da mora i smršavjeti.

Obratila se nutricionistu koji joj je napisao plan prehrane. Od tada je Aleksandra iz prehrane izbacila slatkiše, tjesteninu, gazirane sokove i masnu hranu. Sve to zamijenila je ribom, svježim povrćem i prirodnim sokovima. Svakodnevno pije i velike količine vode.

Nakon poroda nije smjela trenirati jer je rodila carskim rezom, ali je uz pomoć pravilne prehrane ostvarila dobre rezultate.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • liliZG2.0 06.10.2023.

    ako se i dalje pitate zašto mladi danas slušaju to što slušaju,...koliko članaka ima o nekoj opernoj divi, klasičnom muzičaru, najboljem jazzistu ili jazzistici u hrvata??? niti jedan , pardon , jedan o polovici duo čelosa,..... ali zato ovo je već 10. članak o dotičnoj,... ako nije o njoj onda je jedno peti o Aci kako li se već preziva...... pa se i dalje čudite od kuda sve ovo....da promijenite ljude koje prezentirate u temi show možda bi se i struktura slušatelja promijenila. 

  • mordor22 06.10.2023.

    To zna svatko.. izbaci slatko i ugljikohidrate... nije joj trebao nutricionist ..

  • KusNjega 06.10.2023.

    Jel ovo Cecina kćer?

Komentiraj...
Vidi sve komentare