To je to što me zanima!

Aleksandra Turjak skoro je izgorjela za štednjakom

Glumica je u svojoj vikendici smještenoj u bračkoj uvali Konopljikova kuhala ručak. Požar je probala sama ugasiti, ali se opekla pa je pozvala pomoć
Vidi originalni članak

Hrvatska glumica Aleksandra Turjak (40) skoro je izgorjela dok je kuhala ručak u svojoj vikendici na Braču, piše Slobodna Dalmacija. Prema policijskom izvješću najvjerojatnij uzrok požara je neispravni plinski štednjak. Glumica je sama pokušala obuzdati vatru i zadobila opekline po nogama. Vatra se i dalje širila, a ona je otrčala do obližnjeg brda kako bi pozvala vatrogasce. U vikendiciu smještenoj u uvali Konopljikova nema signal na mobitelu. Dok su vatrogasci stigli izgorjela je kompletna unutrašnjost kuće i urušio se krov. Aleksandra je prevezena u KB Split. U požaru je zadobila lakše ozlijede.  Glumica je američka državljanka, ali ima prijavljeno prebivalište u Pučišćima na Braču.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Uniqee 03.07.2010.

    Mala zemlja, za veeeeeliki odmor (u bolnici)

  • teaa 03.07.2010.

    ma ajde čim gori bježi, dobro je proša. a koliko love dajemo mobilnim operaterima i još uvijek nisu pokrili cijeli Hrvatsku signalnom-katastrofa. glavno da si oni dijele ogromne dividende i bogate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare