To je to što me zanima!

Aleksej Puninski: Djevojci ću prići samo ako osjetim kemiju

Plivač je u intervjuu za Extru izjavio da djevojkama ne prilazi često i da trenutačno nije zaljubljen. Sljedeće dvije godine provest će u Moskvi zbog magistarskog studija
Vidi originalni članak

Plivački reprezentativac trenutačno nije u vezi i nema simpatiju. Aleksej Puninski (26) otkrio je u intervjuu za Extru da djevojkama prilazi jedino ako osjeti neku kemiju. Ne prilazi im često i misli da nije nametljiv tip dečka. Otkrio je da mu prilaze razne žene i djevojke dok mu nikada nije uletio neki muškarac. Plivača, koji je u Hrvatskoj uvijek pri vrhu liste najpoželjnijih muškaraca, može privući zanimljiva, iskrena i pričljiva djevojka.

Sljedeće dvije godine provest će u Moskvi zbog magistarskog studija na temu tehnologije prerade nafte i plina. I dalje aktivno trenira, no posljednjih godinu dana natjecanja su mu zbog studija u drugom planu. Zbog obveza na fakultetu u Moskvi još nije bio u nekom provodu koji će pamtiti cijeli život, a podjednako su mu lijepe i Hrvatice i Ruskinje. Puninski, koji je nedavno za potrebe snimanja nove kampanje muškog rublja modnog dvojca ELFS pozirao u boksericama, kaže da mu je svaka djevojka lijepa na svoj način jer voli proučavati ljude, upoznati njihovu osobnost i otkriti skrivene tajne. 

Cijeli intervjuu pročitajte u Extri

Idi na 24sata

Komentari 13

  • čamil 11.10.2011.

    Idemoooooooo Avaaaaaa, Sorajaaaaa, Blankaaaaa.

  • bipa 11.10.2011.

    nekako mi ima pederastu facu

  • KanaanZg 11.10.2011.

    pozdravio te Simic, pita kad ce te opet..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare