To je to što me zanima!

Alen iz 'Života na vagi' objavio tužnu vijest: 'Otišla je danas u zoru. Usnula i nije se probudila'

Alen je po zanimanju trgovački putnik, a u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Izašao je iz showa bogatiji za 150 tisuća kuna te je izgubio 86,4 kg
Vidi originalni članak

Pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi' Alen Abramović (39) na društvenim mrežama podijelio je tužnu vijest, da mu je preminula mama. Zagrepčanin se uz dirljive riječi oprostio od mame.

- Otišla je u samu zoru moja voljena majka, moja stijena, pola moje duše... Usnula i nije se probudila... Volim te mama... -  napisao je  Abramović uz seriju fotografija svoje mame. Objavio je i pjesmu 'Pismo majci', ruskog pjesnika Sergeja Jesenjina.

IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO! Alen iz 'Života na vagi' slavi 49. rođendan: 'Jako sam sretan što sam izašao iz pakla pretilosti!'

U komentarima su Alenu brojni prijatelji i poznanici izrazili sućut.  Alen je po zanimanju trgovački putnik, a u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Izašao je iz showa bogatiji za 150 tisuća kuna te je izgubio čak 86,4 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mama je jedna 09.01.2022.

    Internet je pravi psihoterapeut. Mogu podjeliti radost, tugu,bolest,i sve što spada u pristojan ljudski život. Kada god se sjetim svoje mame podjelim to sjećanje sa drugim ljudima, koji su je poznavali i koji poznaju mene. Nisu mi jasni neki komentatori. Ako njim se ne dopada objava lako je preskoče, a ne da budu sarkastični.

  • DUH RATNIKA...MPT 09.01.2022.

    To je jedina i istinska ljubav, majčina ljubav! Sućut...

  • retita🦋 09.01.2022.

    Neke tuge se tuguju u tišini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare