To je to što me zanima!

Alex Reid: Dečki će se bojati moje curice, bit će razbijačica

Bivši suprug starlete Katie Price u studenom će dobiti kćer s reality zvijezdom Chantelle Houghton (28). Borac u kavezu naučit će kćer borilačke vještine
Vidi originalni članak

Borac u kavezu i reality zvijezda Chantelle Houghton (28) dobit će curicu u studenom. Alex Reid (36) naučit će je borilačke vještine. Dodaje kako će biti najopasnija djevojčica u kvartu i da će je se dečki bojati. Alex je bivši suprug starlete Katie Price (33). Veza sa starletom poznatijom kao Jordan ga je i proslavila. U listopadu prošle godine klekao je pred TV kamerama i zaprosio Chantelle nakon sedam mjeseci veze. Par je uskoro odlučio osnovati obitelj.

- Nismo tu odluku shvatili olako. Chantelle je rekla da se mogu predomisliti, ali dugo sam razmišljao o tome što želim i zaključio sam da je to sigurno to - rekao je Alex i dodao da se nikad nije tako puno seksao jer Chantelle stalno želi seks.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • deny-1 26.02.2012.

    ...ok, jesam ja luda ili šta .... ak će oni u studenom dobiti curicu znači da je ona tek ostala trudna ili ste vi novinari nešto pobrkali.... jer ak će stvarno u studenom dobti dijete čisto sumnjam da bi sad uopće znala da je trudna.... a kamoli da nosi curicu..... očito ste malo pobrkali mjesece.... ;)

  • floyd_1 26.02.2012.

    Mala bude razbijala jaja . Tatina razbijašica .

Komentiraj...
Vidi sve komentare