To je to što me zanima!

Alexis Arquette umrla dok je slušala Bowiejevog 'Starmana'

Rođena je u glumačkoj obitelji, a njena sestra Patricia poznata je holivudska glumica. Brat David proslavio se u 'Vrisku', a najstarija sestra Rossana i brat Richmond također se bave glumom
Vidi originalni članak

Transrodna glumica Alexis Arquette umrla je u 48. godini života nakon duge bolesti. Vijest o njenoj smrti potvrdio je brat Richmond (53).

Pojavila se u mnogim holivudskim filmovima u sporednim ulogama. Glumila je u 'Chuckyjevoj nevjesti' i 'Paklenom šundu', a istaknula se u filmu 'Luda vjenčanja'.

- Kada je umrla, bila je okružena najužom obitelji. Svirali smo joj njenu omiljenu glazbu, a preminula je slušajući Bowiejevog 'Starmana' - rekli su njeni najbliži.

Rođena je kao Robert u glumačkoj obitelji Arquette. Njena sestra Patricia (48) poznata je holivudska glumica, a brat David proslavio se u 'Vrisku'. Najstariji sestra Rosanna (57) i brat Richmond također se bave glumom.

Promjeni spola podvrgnula se 2007. godine, a njena transformacija prikazana je u dokumentarnom filmu 'Alexis Arquette: She's My Brother'. Kroz to razdoblje podržavala ju je njena obitelj.

S Alexis se na Twitteru oprostio i glazbenik Boy George (55) koji je inspirirao njen lik u filmu 'Luda vjenčanja'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sućutaš Rip 12.09.2016.

    Suza mi je kanula. RIP. Moja sućut obitelji.

  • Kamičko 12.09.2016.

    Čudi me da niste napisali da je David Arquette bio muž Courteney Cox. Obično volite te ljigave podatke, ali vam je ovo očito promaknulo.

  • Serviseronja 12.09.2016.

    Mislio sam da je ovo Adam Sandler u duploj ulozi. Btw film je inače katastrofa, ovo vjenčanje na početku je zapravo najsmješniji dio filma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare