To je to što me zanima!

Alka: Spasit ću Hrvatsku od svodnika željnih profita

Pjevačica ne mari za životinje, ali je istaknula da će paziti na hrvatske šume i more. Organizirat će dobrotvornu akciju za razminiranje Hrvatske
Vidi originalni članak

Kao prvo dobro jutro! Ovo je za mene rana zora, rekla je Alka Vuica u 11 sati na početku predstavljanja kandidature za predsjednicu RH. Podržava je Zelena lista.
- Dragi moji supatnici, doživite konačno Hrvatsku kao ženu koju treba spasiti od svodnika koji je prodaju da bi ostvarili svoj profit - energično je poručila Alka. Pjevačica je dodala da je o kandidaturi za predsjednicu države razmišljala već dugo.
- Budila sam se plačući i u ovo sam krenula sa srcem - kaže. Njezin prvi dar “supatnicima”, kako naziva hrvatske građane, bit će dobrotvorna akcija. Organizirala je bend-aid, koji će snimiti pjesmu “Tu je moj dom” .
- Pjevat će Mladen Grdović, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Thompson i drugi - otkriva Alka. Planira i koncert u Areni, a novac će dati za razminiranje Hrvatske. Ako sakupi 10.000 potrebnih potpisa, na skupovima će joj zapjevati i prijatelj Halid Bešlić.
- Ako ljude ne mogu privući svojim programom, uvijek mogu pjesmom svojih prijatelja - zaključila je pjevačica.
O nošenju krzna nije se izjasnila, ali je istaknula da će zaštititi hrvatske šume i more.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Raziel CRO 06.11.2009.

    Mislim da sam negdje pročitao da za 10 000 potpisa država iz proračuna svakom kandidatu daje 250 000 kuna.Bez obzira na rezultat.A što se svodnika tiče madam Alka je profesionalka u tome.Nije li ona spojila Dikolores? Ustaje u 12, ne radi ništa, prva se ne drži onoga što predlažu oni koji je podržavaju (zeleni), prenosi se ko pjesma s koljena na koljeno, a krug prijatelja joj je za povratiti.A i pjesme su joj ... I lova joj nije na prvom mjestu. STRAŠNO!! Da nije prejadno bilo bi smiješno.

  • miroljubiv 06.11.2009.

    Alka je jedino novo lice na političkoj pozornici.o ostalima znam sve unaprijed i tvrdim da neće ponuditi ništa novo,jer su svi sluge iluminatsko-sotonskog novog poretka.i Bandićeva pobjeda bit će prazna ljuštura bez sadržaja.tek na zgarištu BEZ PEPELA kada presahnu HDZ i SDP i njihove marionete,Hrvatska će dobiti šansu dići se iz mrtvačkog sanduka.Alka hvala ti što vjeruješ u zemlju mladih ljudi i novih lica!

  • NikaCoolerM 06.11.2009.

    Ma kaj buš ti, četnikušo glupa-odjebi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare