To je to što me zanima!

Alka Vuica prije bi "dala" Bandiću nego Josipoviću

Alka je teško primila poraz svog predsjedničkog kandidata. Smatra kako su Hrvati teško pogriješili odlučivši se za nekarizmatičnog intelektualca
Vidi originalni članak

Nakon što je njena predsjednička kampnja završila neuspjehom, Alka Vuica (48) podržala je onu Milana Bandića. Bila je u izbornom stožeru zagrebačkog gradonačlenika u trenutku dok su čitali rezultate izbora. Nije bila oduševljena čuvši da njen kandidat nije postao novi hrvatski predsjednik. Alka smatra da su Hrvati izabrali nekarizmatičnog intelektualca, a trebali su se odlučiti za karizmatičnog primitivca. Kazala je zagrebanciji.com kako je sve dobro u Hrvatskoj djelo primitivaca te da se s intelektualcima ne sklapaju poslovi. Pitanje koji joj se predsjednički kandidat čini većim muškarcem, Alka je promijenila u: 'Kome bi od njih dvojice prije dala?'. Odgovor je dala pojavivši se u Bandićevom stožeru.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • laptopxp 13.01.2010.

    Alku se više ne pita kome bi ona dala. Za nju je sad pitanje dal bi je neko htio?

  • PapaŠtrumpf 13.01.2010.

    Davala si ti i Štimcu pa te iznjelo iz diskoteke ! Nije bitno kom bi ti dala nego tko bi uzeo od tebe !

  • TESSA_1 13.01.2010.

    a kao ti si i u teskom zivotnom polozaju pa ti je tesko pala pobjeda Josipovića ma joj kravo umisljena, boli tebe ona stvar koji ce bit na vlasti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare