To je to što me zanima!

Alka Vuica: Simonu ovoga puta nisam stigla napraviti sarmu

PRIJATELJI STARI, GDJE STE? Glazbenica je prije nekoliko godina bila gošća na Simonovoj jahti ‘Wild Tiger’. Za taj doživljaj Alki nije bio problem napraviti za njega nekoliko stotina sarmi
Vidi originalni članak

U Istri sam trenutačno, tata mi je jako bolestan pa, nažalost, ne mogu biti na koncertu grupe Duran Duran na Šalati. Moj sin Arijan planirao je ići s tatom Vukom Veličkovićem. Vjerojatno će uživati u backstageu, rekla nam je glazbenica Alka Vuica (56), čije prijateljstvo s frontmenom grupe Duran Duran, Simonom Le Bonom (58), traje od 80-ih godina prošlog stoljeća. Ponosna je na taj sudbonosni susret.

- Simon Le Bon je veliki prijatelj Vuka Veličkovića, oca mojega sina. Dok su bili na vrhuncu slave, Simon se odselio iz Londona u Pariz i bio je prvi susjed Vukovih roditelja. Ostali su prijatelji. On je snimio i dokumentarac o bendu, koji je prikazan u Londonu - rekla je jednom Alka.

Pjevačica je prije nekoliko godina bila gošća Simonove jahte “Wild Tiger”. Iskrena kakva je, bez imalo ustručavanja je priznala kako je divno imati bogate prijatelje koji te voze na svojim skupim jahtama. Odmor u Hrvatskoj oduševio je Simona.

- Bilo je prekrasno! Nešto nezaboravno, čega ću se sjećati cijeli život. More je najčistije u kojem sam ikad plivao, a ljudi su druželjubivi i dobre volje - izjavio je Le Bon.

Jedrio je od Dubrovnika do Mljeta, Lastova, Visa, Hvara, Korčule i Splita. Alka im se za jedrenje i to što joj je sin Arijan živio sa Simonom i suprugom Jasmin odužila hranom.

- Vole kad im napravim sarmu. Oni kod kuće uopće ne kuhaju, samo naručuju hranu - izjavila je Alka koja zna da ljubav ide kroz “želudac”. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 30.08.2017.

    duran duran su dobra grupa

  • živina 30.08.2017.

    I nije Arijan nego Arian...

  • area 62 30.08.2017.

    Iz serijala: "Otiš'o si sarmu prob'o nisi" :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare