To je to što me zanima!

Alka zaljubljena u bosanskog poduzetnika, uskoro se udaje?

Prema bosanskom Expressu, Alka je zaljubljena u Zlatka Arslanagića, poznatog po nadimku Harbe. Izvori bliski paru kažu da točan datum svadbe još nije određen
Vidi originalni članak

Iako trenutačno boravi u srpskom realityju 'Parovi', po Sarajevu se šuška da će se Alka Vuica (50) po izlasku iz showa udati za jednog Sarajliju, piše bosanski Express. Navodno je riječ o sarajevskom poduzetniku Zlatku Arslanagiću, poznatom o nadimku Harbe. Izvori blisku paru kažu da datum vjenčanja još nije točno određen, ali da su kumove već izabrali. Harbe je za kuma izabrao prijatelja Edu, a Alka još nije otkrila ime svoje kume. Poznato je samo da će svadba biti u Sarajevu. Kako piše Express, ova ljubavni par prvi put se zajedno pojavio na vjenčanju bratića Zdravka Čolića, no o tome jesu li skupa, nisu htjeli govoriti. 

Prije tjedan dana objavljen je i intervju u 'Red Carpetu' u kojem se, na pitanje je li zaljubljena, samo zagonetno nasmiješila. 


Idi na 24sata

Komentari 46

  • šefica 18.03.2012.

    ajme ako je to lik sa stranice koju je neko gori napisa,pa ga je izbacilo,neki bljak tip,debeli ćoravko,ajme nije mi za alkicu tip.

  • mimmar 16.03.2012.

    Udaj se i odi da te više ne gledamo ni slušamo. Ako nemaš novaca za svadbu sakupljat ćemo dobrovoljni prilog pa i za autobusnu kartu. Samo odi

  • jejeje 16.03.2012.

    ode i ona preko granice! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare