To je to što me zanima!

Alka završila u bolnici pa se požalila: 'Sve je devastirano'

Bez dlake na jeziku, kao i obično, Alka Vuica se obrušila na stanje u zagrebačkoj bolnici na istoku grada u kojoj je trenutačno hospitalizirana
Vidi originalni članak

Glazbenica Alka Vuica (58) javila se svojim fanovima iz zagrebačke bolnice, gdje je trenutno smještena zbog zdravstvenih problema. Uvijek iskrena i britka Alka snimila je i objavila video na kojem pokazuje u kakvom je stanju njezina soba u bolnici. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo me nažalost u bolnici u Dubravi. Želim vam pokazati kako je ovo nekad bila lijepa bolnica i kako bi bila divna da se sad barem malo održava. Sve što je nekad dobro napravljeno, danas se čak ne može ni održavati, strašno - priča svojim pratiteljima Alka dok snima interijer.

Vuica se nedavno vratila s putovanja iz Maroka. Za Story je pojasnila kako mora nekoliko dana biti u bolnici i primati antibiotike te infuziju zbog upale crijeva te zaključila kako će uskoro sve biti u redu.

OSTALA ŠOKIRANA Alka Vuica: Nisam ja dovoljno bogata da ljetujem u Hrvatskoj

- Vojna bolnica, ali devastirana, totalni užas. Ovo je moj mali apartmančić gdje se liječim, a ono što je najgore je to što su skinute kvake s prozora. Kako se ovo uopće zrači? - oštra je bila 58-godišnjakinja na stanje u zagrebačkoj bolnici na istoku grada. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 26.11.2019.

    Budeš hospitalizirana (preko reda/bez čekanja u hitnoj službi znas i sama da NISI CEKALA !!!!) pljujes po bolnici, komentiras stanje KBDa apartmana je dno dna.. Tebe brine vise strop KB DUBRAVE nego tvoja dijagnoza?(koja ocito nije samo gastroenteroloska).dalo bi se naci jos pokoja.... Ubuduce kad ti bude do estetike pravac privatna poliklinika... Cudi me da nisi zatrazila da se isprazni cijeli 4kat KBDa jer si ti tu . sto se ko ima lijeciti u vrijeme dok ti boravis u bolnici? Shvati da si samo pacijent u bolnici da ti se svim silama kao i drugima pokusava pomoc u lijecenju i oporavku a ne ugadjati zahtjevima otvori prozor zatvori prozor..ja bi ovo ja bi ono... Vjerujem da se proda jedna tvoja pjesmica da bi se KB OBNOVILA OD PODA DO STROPA (koji te najvise muci)... plus izjava tvoja kako se dezinficira bolnica je IQ low!!! odgovor je dezinficijensima... Nadalje ista pisati je uzaludno trosenje vremena.... Pozz Alka brzo ozdravljenje u nekoj drugoj klinici ...

  • popular123 25.11.2019.

    Treba ukazivati na loše stanje u bolnicama.Zračenje prostorije ne spada u luksuz.

  • 25.11.2019.

    Alka kao prvo (nadovezaću se na prethodni komentar) nemaš pravo išta prigovarati ni ti niti bilo koji drugi umjetnik.Jer ne dajete kune za ništa , a onda nemate pravo ni da serendate u kakvom nam je stanju zdravstvo.Ili se sprdate s poreznim obveznicima u Hrvatskoj.Drugo sad sam pročitao članak gdje kažeš da nisi bogata pa ne možeš ljetovati u Hrvatskoj! Haha kakvo licemjerje i bahatost! Za te pare što si navela ljetovati se u Hrvatskoj može sasvim pristojno , a to što si ti i tebi slični(e) navikli da se vucarate po hotelima i ispijate kojekakva sranja od koktela to je tvoj problem.I zato zašuti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare