To je to što me zanima!

Alka: Zbog I. Štimca smo i Suzana i ja prošle kalvariju

Kaže da ju je sa Suzanom Štimac spojila sudbina i to na vrlo ružan način jer su i jedna i druga voljele istog muškarca i prošle kalvariju zbog te ljubavi
Vidi originalni članak

Prije desetak godina bila je u vezi s Igorem Štimcem (43). Njegovu bivšu suprugu Suzanu Štimac (39) nije nikad vidjela, ali jednom su prilikom vrlo ugodno razgovarale telefonom, piše Slobodna Dalmacija. Alka Vuica (49) kaže da Suzanu jako cijeni i žao joj je što je zbog nje bila povrijeđena. Dodaje da su obje voljele istog muškarca  i proživjele kalvariju. Suzanin intervju u kojem je progovorila o braku i rastavi od bivšeg supruga te o sreći u vezi s Damirom Milačićem jako ju je dirnuo. Smatra da je Suzana krasna osoba i majka te lijepa i hrabra žena i želi joj puno sreće u životu. Suzana Štimac rastala se nakon 20 godina braka, u kojem je s Igorom dobila sina Luku (19) te kćeri Miju (15) i Deu (12). Neke je afere bivšeg supruga naslućivala, no nije imala dokaza, a on nije potvrdio nevjeru. Kaže da se odlučila rastati kad joj je kći Dea rekla da to učini. Dotad je oklijevala upravo zbog djece.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • -mariela- 24.09.2010.

    O moj Boze,sta ona hoce? Kako je nije sram.Ona sebe stavlja u brak i rastavu Igora i Suzane.Sta ona hoce u svemu tome ? Ova Alka je jako dobar primjer,sta sve jedna zena NIKAD nebi smjela biti.

  • drug Tito_1 24.09.2010.

    Alka? Tko je to?

  • pravoglasa 24.09.2010.

    znaš kaj. gadiš mi se više alkica, i ti si se srozala skroz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare