To je to što me zanima!

Amal i Clooney više ne spavaju skupa: 'On se nije uopće bunio'

TREBA IM MIR Supružnici spavaju u odvojenim sobama u svojoj vili, otkrio je prijatelj slavnog para. Amal je ušla u treće tromjesečje trudnoće, a nosi blizance
Vidi originalni članak

Ni jedan ni drugi ne mogu spavati. George hrče kao zvijer, pogotovo nakon nekoliko čaša tekile, a Amal mora na WC doslovno svakih sat vremena, otkrio je prijatelj bračnog para Clooney. 

Amal (39) je u trećem tromjesečju trudnoće i čeka blizance. Kada se probude, glumac i odvjetnica nađu se u dnevnom boravku te se izgrle. 

- Svako jutro on osjeti blizance koji se miču u njenom trbuhu - dodao je prijatelj.

Georgeova supruga nema želje za seksom, a oboje se trebaju naspavati, pa su zaključili da je bolje da spavaju u odvojenim sobama. Kada ga je Amal izbacila iz sobe, George (55) se, kaže prijatelj, uopće nije bunio.

Kada im se rode blizance, Clooneyjevi će se doseliti u vilu u Velikoj Britaniji koju trenutno renoviraju. Imanju su dodali teniske terene, kino i bazene. Kako bi se ispričali susjedima na buci i zakrčenim cestama, platili su im odmor u Grčkoj te im plaćaju najamninu za kuću u kojoj će susjedi živjeti sve dok se radovi ne završe. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Jersey 16.04.2017.

    Navodno su odabrali imena: Mujo i Haso 😁

  • Lupetalo19 12.04.2017.

    On meni izgleda ko neki napaljeni starcic...onak..mali seljo sa tim glupavim facama.A ona dama...nespojivi. i zasto si ne grade kucu tu do moje....treba mi jedan dobar go.

  • 12.04.2017.

    koga briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare