To je to što me zanima!

Ambasadorica grudnjaka Tina zadivila je Kineze u Šangaju

Manekenka Tina Katanić nosila je Liscinu reviju na sajmu rublja u Šangaju. Zadivila je Kineze oblinama i plavom kosom. Svi su se htjeli fotografirati s njom
Vidi originalni članak

Kad kažeš sajam, svi pomisle na nešto jeftino, a tamo su izlagači iz cijelog svijeta predstavljali najluksuznije rublje, kaže Tina Katanić (27).

Kao ambasadorica Liscina rublja tjedan dana bila je u Šangaju gdje je tri puta na dan nosila revije.

- Kineskinje su oduševljene europskom modom. Na štand nam je došla supruga njihovoga generala u tradicionalnoj odjeći. Htjela je da joj predstavim naše rublje, koje sam joj na kraju i prodala - rekla je zagrebačka manekenka.

Zbog posla nije imala previše vremena za razgledavanje grada. Za Kineskinje koje su s njom nosile reviju kaže da su jedne od rijetkih visokih žena u Šangaju. Plavokose Tina i Slovenka Natalija Osolnik (26) na štandu su bile prava atrakcija.

- Kinezi su jako ugodni. Dragi su i pristojni. Pitali bi me mogu li se fotografirati sa mnom, a onda bi se zahvaljivali i skakali od sreće poput male djece - kaže Tina.

Iznenadilo ju je kako u Šangaju Kinezi ne piju hladnu vodu nego isključivo toplu jer smatraju da je to dobro za protok energije. Zaključila je da u Kini ipak nikad ne bi mogla živjeti.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 16.11.2011.

    zgodna mala

  • like clit lick 15.11.2011.

    kokoš

  • targus 15.11.2011.

    zbog nje su mi se počele sviđati plavuše:) a ona, ...stvarno je lijepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare