To je to što me zanima!

Amel u šoku: Čolić me zvao da mu budem gost na koncertu

Ostao sam zatečen kada sam dobio poziv da budem gost na koncertu Zdravka Čolića, jer upravo me njegova pjesma 'Pjesmo moja' proslavila u 'X Factoru Adria'
Vidi originalni članak

Pobjednik showa 'X Factor Adria' – Amel Ćurić, unatoč nedavnoj prometnoj nesreći, nastavlja s koncertima i čeka ga ljeto bogato nastupima. Nakon nastupa na Exitu, veliku čast iskazao mu je Zdravko Čolić, pozvavši ga da bude njegov poseban gost na koncertu 12. rujna u austrijskom Linzu. Legendarni Čola u TipsAreni koja može primiti više od 6000 posjetitelja, nastupit će u sklopu turneje 'Vatra i barut'.

Upravo je Čolina 'Pjesmo moja' Amela i proslavila u 'X Factoru' za čiju je izvedbu dobio izvrsne komentare i žirija i publike. 

- Ostao sam zatečen kada sam dobio poziv da budem gost na koncertu jer upravo me njegova pjesma i proslavila u showu. Za 'Pjesmo moja' dobio sam odlične komentare žirija i publike. Ovo je šlag na sve moje dosadašnje uspjehe - izjavio je Amel za bosanski portal klix.ba.

Tek što je potpisao ugovor s Menartom, Amel priprema novi singl i priprema se za veliki zagrebački koncert, o kojem ćemo više informacija saznati uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 04.08.2015.

    javi kad te Seve pozove

  • 03.08.2015.

    ne bi te ja zvao da kablove razvlacis gostima po koncertu :)

  • Linz 03.08.2015.

    Čola najbolje pjeva pjesmu "Druže Tito mi ti se kunemo" !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare