To je to što me zanima!

Američka glumica mislila da je u Dubrovniku ušla u gay bar: 'Bili smo okruženi neonacistima...'

Union je 2019 s glumicom Jessicom Albom gostovala na festivalu New Europe Market u Dubrovniku gdje su predstavljale novu seriju Sony Pictures Televisiona 'L.A.'s Finest'.
Vidi originalni članak

Američka glumica Gabrielle Union (48) u novim memoarima 'Imate li nešto jače' prisjetila se 'zastrašujućeg' rasističkog incidenta koji je doživjela u Hrvatskoj 2019. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
- Nikada nisam doživjela takvu razinu mržnje i prijetnju fizičkim nasiljem - prisjetila se Union za People.

Kada je Gabrielle Union s prijateljima 2019. poslovno doputovala u Hrvatsku, veselila se turizmu koje nudi Dubrovnik.

- Željeli smo ponovno stvoriti Cerseine korake iz Igre prijestolja -  kao i mnogi turisti koji baš zbog te serije posjećuju Dubrovnik.

No, umjesto toga je doživjela zastrašujući susret koji je i dan danas potresa. Union je incident opisala u svojim novim memoarima 'Imate li nešto jače?'.

Glumica je s grupom prijatelja ušla u ono što je mislila da je gay bar, kad su se malo osvrnuli oko sebe shvatili su da su okruženi ljudima koje su doživjeli kao 'neonaciste' koji su odmah zastrašili.

- Nikada nisam doživjela takvu razinu mržnje i prijetnju fizičkim nasiljem - prisjetila se Union i dodala kako ih je skupina slijedila ulicom kad su odlazili.

- To nas je tako protreslo. Od straha i adrenalina smo pretrnuli - napisala je glumica, pa dodala da se kao Afroamerikanka svaki dan suočava s rasizmom.

Podsjetimo, Union je 2019 s glumicom Jessicom Albom gostovala na festivalu New Europe Market u Dubrovniku gdje su predstavljale novu seriju Sony Pictures Televisiona 'L.A.'s Finest'.

Union je u braku s umirovljenim NBA košarkašem Dwyanom Wadeom (38).

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU SEZONU 'POLIGRAFA':

Idi na 24sata

Komentari 42

  • numerouno 16.09.2021.

    Vjerojatno je neki gospar sa alatom cca 25cm dobro odradio pa odj...ao. Ne moze ga prezalit nikako pa sad place o rasizmu.

  • Guest user 15.09.2021.

    Hmmm.. Mislila gay bar a ono neonazi? Yeah right.

  • nap 15.09.2021.

    Ne volim.rasizam to sve govori o.tim ljudima i treba misliti da smo. Svi takvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare