To je to što me zanima!

Američka prva dama: 'Svako jutro kada upalim TV molim se da je Zelenskij još uvijek živ'

Telefon ne prestaje zvoniti i tako je cijelu noć. Joe je budan cijelo vrijeme, pokušavajući riješiti ovu krizu - priznala je Jill
Vidi originalni članak

Supruga aktualnog američkog predsjednika, Jill Biden (70), sudjelovala je na skupu za prikupljanje novca za Ukrajinu koji su organizirali demokrati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, američka prva dama nije mogla sakriti emocije dok je govorila o ratu u Ukrajini.

- Svako jutro kada upalim televiziju molim se da je Zelenskij još uvijek živ - rekla je te ispričala i kako se u kaotičnoj situaciji zbog ruske invazije našla i Bijela kuća.

- Telefon ne prestaje zvoniti i tako je cijelu noć. Joe je budan cijelo vrijeme, pokušavajući riješiti ovu krizu - dodala je.

Na skupu u Kaliforniji kojem je nazočilo tek 25 uzvanika, Jill je rekla kako je Amerika osigurala milijarde dolara za pomoć Ukrajini. 

- Ni mi sami ne znamo u kojem će smjeru ići sve ovo. Jednostavno ne znamo. Svi zadržavamo dah u strahu, nadajući se da će stići neki odgovor i da neće doći do svjetskog rata. Zvuči uistinu nevjerojatno da bi se to moglo dogoditi upravo nama - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lily A 09.03.2022.

    Svi cete ostarjeti zar ne

  • novival12🇭🇷✌ 08.03.2022.

    Isto ko i ja, kad idem čitati vijesti. Legenda. Slava Ukrajini! 🇺🇦

  • DarkEternal 07.03.2022.

    Svaki dan kad se probudi negdje oko 9, pola 10 te kad se odšeće do svojeg stola gdje ju čeka svježe iscijeđeni sok od rajčice, kruh bez glutena al svejedno malo maslaca na sobnoj temperaturi pored jer inače para kruh, a to nije dobro s pekmezom koji je naravno domaći, al ne smeće koje neoprani puk jede nego nešto od high end namirnica te kada odradi jogu s privatnim trenerom i upali televiziju na vijesti (ako nema nešto pametnije u te sate), pomoli se i ode na par društvenih mreža stisnuti like i plasirati srčeko do dva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare