To je to što me zanima!

Američka reality zvijezda je završila u bolnici u Hrvatskoj

Hvala ljubaznim turistima i Hrvatima koji su držali moju ruku, brisali suze i grlili moju djecu, napisala je emotivna Trista u objavi na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Trista Sutter (44) šokirala je pratitelje potresnom objavom. Naime, reality zvijezda javila se iz bolnice u Hrvatskoj te je poručila fanovima da je doživjela iznenadni napadaj.

- Ovako sam izgledala jučer, dva sata nakon napada. Srušila sam se na prsa svoje kćeri pokraj koje su stajali njezin brat, baka i djed. Stvorio se kaos dok sam se tupo zabuljila u daljinu, a koža mi je poplavila. Bila sam u euforičnom bijelom snu, sve dok me pozivi moga muža nisu vratili u stvarnost. Bila sam blizu smrti i shvatila koliko smo krhki. Shvatila sam da svi imamo rok trajanja - napisala je na Instagramu.

Trista je objasnila kako je s obitelji planirala ići u posjet jednom od najljepših nacionalnih parkova u Europi.

- Od sada obećavam da ću živjeti život punim plućima. Manje ću se nervirati, više ću voljeti, slušat ću, biti ljubazna, širit ću veselje - poručila je.

Sudeći prema fotografijama na društvenoj mreži, reality zvijezda već neko vrijeme boravi s obitelji na Jadranu. Zahvalila se lokalnoj bolnici i mještanima.

- Hvala ljubaznim turistima i Hrvatima koji su držali moju ruku, brisali suze i grlili moju djecu. Pamtit ću vas cijeli život - stoji u objavi.

Naime, Trista je sudjelovala u reality showu 'The Bachelorette' u kojem je tražila srodnu dušu. Tamo je upoznala sadašnjeg supruga Ryana Suttera.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Leptir117 03.06.2017.

    Neznam tko je ona...a mora da ima para i malo poznata pa ju držali za ruke. Jer nas seljake i domaće siknu kad dođeš u bolnicu i ponašaju se kao da si zadnje smeće. Pogotovo prema starcima ili trudnicama užas!!

  • cirkus od države 03.06.2017.

    Srušila se kad je vidjela cijene :-)

  • daj sta das 03.06.2017.

    Ko je ona?

Komentiraj...
Vidi sve komentare