To je to što me zanima!

Američki tabloid: 'Brada je u Šibeniku zavela seksi Hrvatica'

Jedina djevojka koja mu je privukla pažnju u Hrvatskoj je bila fatalna brineta koja neodoljivo podsjeća na Angelinu Jolie, piše američki tabloid Radar Online
Vidi originalni članak

U cijelu priču oko razvoda godine, onog između Angeline Jolie (41) i Brada Pitta (52), upleo se i naš Šibenik. Američki tabloidi povezuju Bradovu posjetu Šibeniku kao jedan od razloga razvoda. 

- Hrvatica, čiji identitet ne želimo otkriti, rekla je da se samo družila s Pittom. No prijateljici se, saznajemo, pohvalila da se seksala s Pittom. Rekla je da je 'odmah pao na nju' - piše američki tabloid Radar Online

Nepoznata navodna fatalna Hrvatica neodoljivo podsjeća, piše tabloid, na Angelinu Jolie. Djevojka u pitanju je, tvrde, zaposlenica resorta u Šibeniku i pozirala je s glumcem za fotografiju. 

Slavni glumac posjetio je Zablaće kod Šibenika početkom rujna jer tamo želi investirati u tamošnje nekretnine. 

Angelina je zahtjev za razvod predala 20. rujna. Kao razlog u papirima navela je 'nepremostive razlike'. Šuškalo se da Angie smatra da je Brad loš otac je previše pije, a i puši marihuanu. Angelina je angažirala najbolju odvjetnicu za razvode u Hollywoodu, Lauru Wasser te je spremna na sudu se izboriti za puno skrbništvo nad njihovo šestero djece. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • talman 30.09.2016.

    Bolje da su oni napisali nego vi

  • snoopylove4ever 30.09.2016.

    Samo sam čekala da ovo napišu, morala je i Hrvatska doć na red...

  • 30.09.2016.

    aaaaa i ameri imaju svog 24sata :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare