To je to što me zanima!

Američki top model preminuo u 35. godini: Imala je rak dojke

Jedina sreća bila je što smo joj pokazali koliko je voljena prije nego je preminula. Toliko dobrog je izazivala u ljudima, rekla je njezina obitelj. Joel je nekoliko dana bila bez svijesti prije nego je preminula
Vidi originalni članak

Jael Strauss, koja se proslavila u osmoj sezoni 'Američkog top modela', preminula je u utorak u 35. godini. Prije samo dva mjeseca liječnici su joj dijagnosticirali četvrti stadij raka dojke, piše TMZ.

Odmah nakon dijagnoze, Jael je započela kemoterapiju. Išla je na terapije do kraja listopada, a sredinom studenog je hospitalizirana. Nekoliko dana bila je bez svijesti prije nego je preminula, a njezina obitelj zabranila je posjete. 

- Jedina sreća bila je što smo joj pokazali koliko je voljena prije nego je preminula. Toliko dobrog je izazivala u ljudima - rekla je njezina obitelj. 

Prvog dana hospitalizacije, Jael se oglasila putem društvenih mreža. 

- Toliko puno stvari neću znati o životu. Ili smrti. Toliko puno stvari - napisala je. Jednom prilikom, nakon dijagnoze, rekla je da ne želi umrijeti. Željela je da joj se dogodi čudo. 

- Moj rak ne može rasti toliko brzo kao moja ljubav. Hvala vam na podršci - zahvalila se pratiteljima koje je redovito obavještavala o tijeku bolesti.

Zbog velike boli kroz koju je prolazila, nije mogla raditi i izgubila je svoje zdravstveno osiguranje, ali je dobrotvornim putem prikupila novac za liječenje. 

U 'Američkom top modelu' natjecala se 2007., a osvojila je šesto mjesto. Nakon showa, bila je ovisna o drogi, ali je posljednjih pet godina navodno bila 'čista'. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 05.12.2018.

    tetovaze su jedan od krivaca za rak

  • nerminius 05.12.2018.

    Ne znam je li ikome ovdje palo u oči da "nije mogla raditi pa je izgubila zdravstveno osiguranje" i da je novac za liječenje uspjela dobiti od ljudi koji su joj ga darovali..... Znači SAD je tako prekrasna zemlja gdje unatoč tome što si smrtno bolestan gubiš pravo na liječenje ako ne uplatiš osiguranje...... Ta "predivna zemlja" nije u stanju napraviti izuzetak za takve ljude, nego kad ode ušteđevina možeš se oprostiti sa životom. Dugo nisam pročitao nešto ogavnije i neljudskije od ovoga. Glavno da su im puna usta Boga, Crkve i holywoodskih slatko - glupastih božićnih filmova kojima obmanjuju javnost, a prvenstveno same sebe.

  • ivek_988 05.12.2018.

    Top model, a nebi bicikl na nju naslonio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare