To je to što me zanima!

Američku glumicu kritiziraju jer još uvijek dijeli krevet sa sinom jedincem koji ima već 11 godina

Produljeno roditeljstvo može dovesti do smanjene količine slobode istraživanja koju dijete dobiva, može stvoriti suovisnost, može ograničiti razvoj neovisnih vještina i može dovesti do izazova u drugim odnosima
Vidi originalni članak

Glumca Alicia Silverstone (45) našla se na meti kritika od strane stručnjaka za roditeljstvo koji smatra da bi trebala prestati dijeliti krevet sa svojim jedanaestogodišnjim sinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica se otvorila o svom bliskom odnosu sa svojim sinom jedincem tijekom intervjua za 'The Ellen Fisher Podcast', u kojem je tvrdila da jednostavno 'slijedi prirodu' spavajući uz svog sina tinejdžera, kojeg dijeli s bivšim suprugom Christopherom Jareckijem, od kojeg se razišla 2018.

I premda Alicia tvrdi da je njezin stil roditeljstva 'mama puna ljubavi', mnogi se stručnjaci nisu složili s tim.

Stručnjakinja za roditeljstvo i psihologinja Reena B. Patel kritizirala je glumičin stil roditeljstva, točnije njezino zajedničko spavanje sa sinom, dodajući da je njezin sin Bear prešao dob u kojoj se smatra prihvatljivim i dalje dijeliti krevet s mamom.

- Kada dijete počne preispitivati ​​razliku u spolovima, uđe u pubertet i/ili počne pokazivati ​​nelagodu, trenutak je kada treba prestati. To može biti već u dobi od pet godina - rekla je Patel za DailyMail.

RASPAO IM SE BRAK Elon Musk zanijekao aferu sa suprugom suosnivača Googlea i osmog najbogatijeg čovjeka

Stručnjakinja za roditeljstvo dodala je da produljeno roditeljstvo u stilu privrženosti može dovesti do smanjene količine slobode istraživanja koju dijete dobiva, može stvoriti suovisnost, može ograničiti razvoj neovisnih vještina i može dovesti do izazova u drugim odnosima. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.07.2022.

    Definitivno je prestar za spavanje s mamom.

  • sircus 25.07.2022.

    perice pa nije to pupak...znam,nije ni prst

  • Nap7 25.07.2022.

    Sin joj je velik 11 god  ona misli da je dijete 

Komentiraj...
Vidi sve komentare