To je to što me zanima!

Amerikanka: Skinula sam 50 kila slušajući dvojac 2Cellos

NOVA DIJETA Amerikanka tvrdi da je smršavjela uz naše violončeliste. Stjepanu je žao što i sebi ne uspijeva pomoći. Rekao je da nisu znali da tako utječu na ljude
Vidi originalni članak

Svakodnevno sam slušala 2Cellos i jednostavno mi se apetit smanjio. Vjerujem u Luku i Stjepana i oduševljena sam kako je njihova glazba utjecala na mene, ispričala je Katherine Levine.

Amerikanka iz Alabame ispričala je lokalnim medijima kako novu figuru duguje Luki Šuliću (25) i Stjepanu Hauseru (25). Katherine je 2Cellos prvi put čula lani na koncertu Eltona Johna.

- Bila sam ljuta što ima predgrupu. No kad sam čula 2Cellos, oduševila sam se. S koncerta sam otišla u suzama i odmah potražila na internetu sve o njima. Već u prvom tjednu nakon koncerta sam izgubila četiri kilograma - tvrdi.

Katherine, koja je prošli tjedan na njihov koncert vodila i 49 prijatelja kako bi se uvjerili koliko dobro dečki sviraju, kaže da je smršavjela proporcionalno tome koliko je slušala glazbe. Tvrdi da je u godinu dana, zahvaljujući njima, izgubila 50 kilograma.

- Doista, nismo znali da tako utječemo na ljude. Stvarno super ako je tako. Još kad bih sebi tako mogao pomoći - našalio se Stjepan Hauser, koji je trenutačno s Lukom na velikoj turneji po Americi.

Elton: 2Cellos su nam isprašili guzice, to se ne događa često

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Bad Blue Boy 11.11.2013.

    nisi ti smrsavila zato sta si slusala 2cellos nego zato sta si se makla od teće...

  • kamen sa srca 11.11.2013.

    Ja sam smršavio 10 kg u mjesec dana samo gledajući naše vijesti :-).Gubitak apetita je zajamčen,ne trebaju nikakve tabletice za napuhivanje želuca koje daju lažni osjećaj sitosti :-).

  • Žir3 11.11.2013.

    Tko zna šta si ti radila uz tu glazbu, neću ni pomišljat ,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare