To je to što me zanima!

Amy boluje od neizlječive bolesti, emfizema pluća

Amy Winehouse (24), tvrde doktori, oboljela je od emfizema pluća zbog pretjeranog pušenja cracka i cigareta. Bolest je otkrivena u ranoj fazi
Vidi originalni članak

Nakon što se isprva vjerovalo da pjevačica Amy Winehouse ima tuberkulozu, doktori su na temelju pretraga potvrdili da je ipak riječ o emfizemu pluća. Riječ je o kroničnoj plućnoj bolesti koja dovodi do gubitka daha. Dodali su da bi, ako nastavi pušiti crack i cigarete, mogla uskoro umrijeti jer trenutačno koristi samo 70 posto kapaciteta svojih pluća.
- Rečeno nam je da bi u najboljem slučaju, nasatavi li ovako, mogla ostati invalid jer neće moći normalno disati - rekao je otac Mitch Winehouse. Pritom je pozvao dilere da joj odbiju prodati crack ako zatraži jer je i to jedan od načina da se pomogne njegovoj kćeri u oporavku od ove bolesti, koja je, srećom, otkrivena u ranoj fazi. Izgleda da se i Amy ovaj put prilično zabrinula za svoje zdravlje jer je, prema riječima roditelja, odlučna da se stvarno izliječi od ovisnosti koje joj opasno uništavaju život.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mayhem26 23.06.2008.

    Ma nemoj se liječiti,dođi ja ču ti dati đabe cracka.....Kad čes vise crkniti narkomanko jedna.......

  • user_2971 23.06.2008.

    pa fakat im je trebalo puno vremena da skuže da je bolesne...pa čim ju vidiš na prvi pogled znaš da nekaj s njenim zdravstvenim stanjem nije u redu...izgleda ko rasplodnik svih mogućih bolesti..

  • tajnamoja 23.06.2008.

    Ta će dimit do posljednjeg daha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare