To je to što me zanima!

Amy otkupila očevu farmu koju je izgubio kada je bankrotirao

Kad je imala 12 godina, njezina je obitelj bankrotirala. Ocu su dijagnosticirali multiplu sklerozu i zbog liječenja su upali u dugove. Komičarka je sretna što je uspjela otkupiti farmu
Vidi originalni članak

Komičarka i glumica Amy Schumer (35) rasplakala je oca kad je otkupila farmu na kojoj je odrasla. Kad je imala 12 godina, njezina je obitelj bankrotirala. Ocu su dijagnosticirali multiplu sklerozu i zbog liječenja su upali u dugove. Uspješna komičarka sretna je što je uspjela otkupiti farmu, i to baš za Božić. 

Inače, junakinja filma 'Kaos u glavi' nedavno se u francuskoj prijestolnici odmarala s dečkom, američkim dizajnerom namještaja Benom Hanischom (29). Prije povratka u New York, gdje je trebala biti gošća na Tjednu mode, u Parizu se otrovala hranom i završila u bolnici.

Liječničku pomoć tražio je i dečko, s kojim je od početka godine. Ne zna se što je par jeo. Amy se našalila na vlastiti račun izjavivši da joj je izlet u Francusku bio sve samo ne romantičan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • montello 21.12.2016.

    znala se snaći ,bravo

  • Little Tut 21.12.2016.

    A šta je ova "uspješna komičarka" još u USA? Mislim, koliko je kriještala da se seli u Canadu nakon Trumpove pobjede, pomislih da je u Canadi kupila farmu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare