To je to što me zanima!

Amy Winehouse se tresla i završila u karipskoj bolnici

Pjevačica je navodno bila pijana dok su je vodili u bolnicu u St. Luciji. Njen glasnogovornik tvrdi da je ostala bez lijekova kojima je liječila ovisnost
Vidi originalni članak

Kontrovezna britanska pjevačica primljena je u bolnicu u St. Luciji u petak navečer. Amy Winehouse (25) se na Karibima bori protiv ovisnosti o heroinu i cracku, ali pritom često posegne za alkoholom. Ona je već zabavljala ostale goste svojim pijanim ispadima, a navodno je i zbog toga opet završila u bolnici.
- Strašno je izgledala, nije se mogla prestati tresti. Prisutni su bili jako zabrinuti za nju - otkriva izvor s Kariba. Glasnogovornik pjevačice potvrdio je da je ona u bolnici, ali je dodao da je tamo završila jer je ostala bez lijekova koji su joj pomagali u liječenju ovisnosti. Prema posljednjim informacijama, Amy se uspješno oporavlja i trebala bi uskoro napustiti bolnicu. Ona je tijekom posljednjih nekoliko mjeseci nekoliko puta završavala u londonskim bolnicama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • smokva 14.02.2009.

    Glupaca jedna.Tko je ta ruzna odvratna guska koja samara ljude,novinare,slucajne prolaznike,a samo zato jer navodno dobro pjeva.Sve se drugo izgleda zaboravi i postaje se kvazi zvijezda ako to znas.Onda lijepi moji narkomani i ostali koji ste potonuli probajte pjevati pa vam drustvo i sredina mozda oproste sve te gluposti i postanete zvijezde kao i ova engleska luda krava.

  • COLE_VU 14.02.2009.

    TA TREBA IMA JOŠ MJESEC dana fore i ode!!!!!!!!!!pa njoj je kokain sastavni dio krvi!!mož mislit kolko se onda vec drogira cudno je da je jos uvijek ziva

  • verdax 14.02.2009.

    ma budala, neznam zašto se toliko ljudi brine o njoj kad se ona za sebe ne brine ni malo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare