To je to što me zanima!

Amyn otac fanovima je pred kućom darovao njene majice

Mitch Winehouse dirnut podrškom okupljenih obožavatelja pred kućom svoje preminule kćeri podijelio im je majice koje je Amy nosila tijekom života
Vidi originalni članak

Otac pokojne Amy Winehouse, Mitch Winehouse, majka Janis, brat Alex, posljednji dečko Reg Traviss i još nekoliko Amynih bliskih prijatelja okupilo se u četvrtak ispred njezine kuće u londonskoj četvrti Camden kako bi iz njezina doma uzeli stvari koje za njih imaju posebnu vrijednost. Dva dana nakon što je njihova kćer kremirana obitelj je iz njezina doma, između ostalog, iznijela njenu gitaru. Mitch se brojnim okupljenim obožavateljima zahvalio na podršci tako što im je darovao njezine majice. 

'Amy je moja sestra, njezina genijalnost je posebna'

Suradnik i prijatelj pokojne Amy, Mark Ronson, dan nakon njezina pogreba nastupio je na koncertu kojeg je posvetio njoj u čast.

- Bio je ovo grozan tjedan i divno je doći ovdje i svirati vam. Bio sam na njezinom pogrebu i rabin je rekao da se ljudski život mjeri djelima, a ne godinama. Amy je moja sestra gdje god se sada nalazi - rekao je Ronson koji je koncert počeo s pjesmom 'Valerie'.

Dodao je da je njezina genijalnost i ono što je dala drugima bilo posebno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare