To je to što me zanima!

Amyn tata ljut na Gaultiera: Želi zarađivati na smrti moje kćeri

Mitch Winehouse ljut je na dizajnera koji je inspiraciju za novu kolekciju našao u njegovoj kćeri. Kaže da je ovjekovječio njena najgora izdanja i šokirao njenu obitelj
Vidi originalni članak

Još tugujemo zbog Amyne smrti i manekenke sređene u njenom stilu šokirale su nas. Gaultier je prikazao Amy u njenom najgorem izdanju, kaže Mitch Winehouse (60). 

Otac pokojne pjevačice kaže da je pokušaj Jeana Paula Gaultiera (59) da svojom novom kolekcijom zaradi na smrti njegove kćeri Amy grozan. 

- Gaultierova nova kolekcija dokaz je lošeg ukusa. Iskoristio je našu kćer kako bi prodao odjeću koju kreira. Tome se nikako nismo nadali - dodaje Mitch koji je razočaran i zato što dizajner nije ni ponudio da uplati sredstva u fundaciju koju su osnovali Amyni roditelji nakon njene smrti, a cilj joj je pomoći mladima koji se bore s problemima kakvi su mučili i pjevačicu koja je preminula s 27 godina. 

Manekenke su na Gaultierovoj reviji na Pariškom tjednu mode nosile natapirane punđe, crne velove, a neke su po pisti hodale pušeći cigaretu. 

- Ponosni smo na Amyn utjecaj na modu, ali crni velovi, cigarete i loš glazbeni sastav koji je krajnje loše pjevao njene pjesma zaista su previše - kaže Mitch opisujući reviju. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Faustina009 27.01.2012.

    Pa umjesto da je ponosan što mu je kćer postala nečijom inpiracijom , on ga ide tužiti..Pa ima još 100-tine i 100-tine tinejđerica i djevojaka koje furaju isti stil kao Amy, šta je tu loše..To samo znači da su je ljudi voljeli i obožavali (i još uvjek je vole) takva kakve je bila, Bog joj dao pokoj duši i nebeski mir..

  • puppet 27.01.2012.

    sta je ona zastitila tu pundju? blesavi amerikanci.... sad ce se tuzit, gori su od zagoraca :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare