To je to što me zanima!

Ana Bučević se udala za Marka, a Iva Todorić otkrila je detalje

Anina dugogodišnja prijateljica Iva pozirala je s mladencima, snimala prvi ples, grlila Anu i čestitala joj na tome što je uplovila u bračnu luku
Vidi originalni članak

Sve što bih vam poželjela, vi već živite. Volim vas, napisala je Iva Todorić (46) i tako otkrila da se motivacijska govornica Ana Bučević udala za srpskog glazbenika Marka Nikolića.

Gazdina kći, Iva, pohvalila se fotkama sa subotnje svadbe. Anina dugogodišnja prijateljica pozirala je s mladencima, snimala prvi ples, grlila Anu i čestitala joj na tome što je uplovila u bračnu luku. 

Bučević je blistala u dugoj, bijeloj čipkanoj haljini, a njezin novopečeni suprug odabrao je za ovu prigodu svijetlo plavo odijelo. Dvojac je zajedno od 2020. godine, a godinu ranije se Ana razvela od Saše Dvornika, s kojim je u braku dobila sina Lukasa. Iz prvog braka Ana ima kćer Ani. 

'SVE DRUGO ŠTETI PSIHI' Ana Bučević objavila fotku bez filtera i poručila: Ovako vam izgleda tijelo žene od 43 godine

Ani je ovo treći brak, a sreću je sada pronašla u Markovu zagrljaju, bratu srpske pjevačice Maje Nikolić. Marko se nedavno pohvalio kako će početkom ožujka nastupati na Beoviziji, srpskom izboru za pjesmu Eurovizije i to s pjesmom 'Dođi da te volim', za koju je tekst napisala Anina sestra blizanka, Nada Bučević. Izgleda da se i oni drže one izreke 'sve ostaje u obitelji'...

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Bicek 06.02.2022.

    koja gromada od žene

  • ivana kiss 06.02.2022.

    p.s. nije ana nikomu ništa uzela i otela..ljudi su sami dolazili i slušali, niko ništa nije morao..kako može neko nikomu izvući novac, to nije moguće! sam si ga dao!

  • ivana kiss 06.02.2022.

    Bože, Ana..4-ti puta! sada će se sigurno i roditi mali Stefan..ali opet sa druge strane, žena živi svoj život i uživa u tomu svemu, baš lijepo, drago mi je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare