Show

Komentari 88

Ana Bučević objavila fotku bez filtera i poručila: Ovako vam izgleda tijelo žene od 43 godine

Ana Bučević objavila fotku bez filtera i poručila: Ovako vam izgleda tijelo žene od 43 godine

Motivacijska govornica pokazala je svoje tijelo bez filtera i photoshopa na svom Instagramu i svojim obožavateljima poslala važnu poruku ' Nerealna tijela štete psihi'

Splitska motivacijska govornica Ana Bučević poznata je na društvenim mrežama po tome da jako brine o svom tijelu, a ovoga puta Ana je na Instagramu podijelila fotografiju svog tijela bez filtera i Photoshopa. Svima je pokazala realne rezultate i još jednom je podsjetila pratitelje da ne vjeruju savršenim fotografijama na internetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

A u opisu fotke je napisala:

- Ne ovo nije instagramska slika. Ovo je slika zadovoljne žene od 43 godine (za mjesec dana 44) nakon treninga. Pa stavljena sad na Instagram. No filter, no photoshop - napisala je. 

- Ne pada mi na pamet sužavati struk, širiti bokove... Ne padam ni sama na nerealna ženska tijela koja samo štete psihi drugih ljudi, a i onima koji ih fotošopiraju donose lažan i trenutan osjećaj nekakvog postignuća dok i sami znaju da ne izgledaju tako, te će doživotno zapravo biti nezadovoljni vlastitim odrazom u ogledalu - napisala je popularna Splićanka

A za novogodišnje ciljeve, želje i motivacije Ana je poručila:

- Želim vam svima da toliko volite sebe da brinete o svom tijelu. To je jedino tijelo koje ćete imati do kraja života! I nije poanta biti mršav. Poanta je biti zdrav i osjećati se fenomenalno - napisala je Ana.

Ana se 2019. godine rastavila od Saše Dvornika s kojim je bila u braku pet godina, osim braka sa Sašom Ana ima još jedan brak iza sebe u kojem je dobila kćer Anu. Trenutno je već dvije godine u vezi sa srpskim glazbenikom Markom Nikolićem koji ima troje djece iz prijašnjeg braka, a par tvrdi da im nikada nije bilo ljepše.

POGLEDAJTE INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Najčitaniji članci