To je to što me zanima!

Anđa Marić prošetala po pisti s krvavim žuljevima

Anđa sve dok nije došla doma nije shvatila da su joj cipele napravile ranu na nozi. Otkrila je kako se i nedavno ozljedila kad je pala u Ljubljani
Vidi originalni članak

Dok si na pisti, ništa ne osjećaš. Samo gledaš naprijed. To ti je misija, kroz smijeh kaže Anđa Marić (33). Da su joj cipele napravile ranu, shvatila je nakon što je došla kući: “Imam još jednu ranu na nozi. Nedavno sam pala u otvorenu raku u centru Ljubljane”, požalila se Anđa. Backstageom zadnje večeri 13. Dreft Fashion Weeka u zagrebačkom Boćarskom domu odzvanjalo je graktanje. Dizajnerica Milena Rogulj dovela je sokolicu: “Prije sam imala sokola. On je toliko bio miran na pisti da su svi mislili da je prepariran”, kaže Milena. Sokolica se “pokakala” na pisti i umalo je uprljala manekena.

ROBERT KURBAŠA: NA PISTI MI JE BILO BEZVEZE
Nositi reviju mi je kao pjevanje na playback, kaže glumac. Robert Kurbaša (31) navikao je, kaže, sebe davati u uloge, a puko stajanje pod svjetlima reflektora mu je bezveze. Ipak, opet će se rado odazvati pozivu Marte Buzolić da joj nosi reviju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • skolic3 30.11.2009.

    u ovoj državi ima određeni broj ljudi koji su exponirani i može ih se vidjeti u svakojakim ulogama,glumci šetaju pistom,pjevači glume,menekenke pišu knjige,pjevačice rade kao voditeljice i sve je to jedan nebulozni mix.

  • 30.11.2009.

    ko je malo gledao red carpet jučer vidio je koliko su te manekenke na čelu s avom karabatić ustvari glupe

  • opera 29.11.2009.

    aleks grdić,jos jos,ali anđa marić manekenka??? a ona je kao bila nekakva misica? pa ona uopce nije lijepa a kamoli za miss!

Komentiraj...
Vidi sve komentare