To je to što me zanima!

Anđa Marić u Big Brotheru poznatih neće sudjelovati?

U posljednje vrijeme ne prestaju nagađanja o tome hoće li RTL Televizija uskoro pokrenuti i “Big Brother” u kojem bi sudjelovali poznati
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme ne prestaju nagađanja o tome hoće li RTL Televizija uskoro pokrenuti i “Big Brother” u kojemu bi sudjelovali poznati. I dok službene potvrde iz te televizijske kuće nema, počeli su se javljati oni koji bi mogli sudjelovati u showu. Tako je Anđa Marić na svojem blogu napisala da su je kontaktirali za sudjelovanje u “Celebrity Big Brotheru”. Ona je odbila jer, kako piše, muž bi je ostavio i pobjegao na Kubu. Anđa priznaje da ne bi mogla podnijeti odvojenost od supruga i sina.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BUBU 23.01.2008.

    MA ANĐA JE ZVIJERKA!!!!!!!!! žena je zakon, lipa, zgodna.....lipog muža...malo slatko dijete i boli je kurac za ova novinarska sranja po novinama....zato i je otisla tamo di je!!!! ANĐO....ZAKON SII!!!

  • god of war 23.01.2008.

    super,ionako tko će ih gledat?? ja bogami ne..pun mi je quraz bilo onoga sa običnim seljacima njih gledat kako se blamiraju itd itd,a kamoli ove umišljene i napuhane\"zvijezde\"!

  • roccoroker 23.01.2008.

    Svi koji vjerojatno i budu u tom Big brotheru bit će kao i na Dori trećerazredne zvijezde koje zapravo nikoga ne zanimaju. Naše najjače zvijezde nikada nebi nastupale u tako nečemu. To su oni tipa Fashion gurui, stilisti, šatro voditeljice i starletice tipa Marta Žegura, Pišekica itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare