To je to što me zanima!

Ana Muhar: Nisam napala ni napila Tonyja Cetinskog

Glasnogovornica para Cetinski-Nobilo opovrgava objavljene fotografije u medijima. Tvrdi kako su to podmetanja kojima se pokušava narušiti brak
Vidi originalni članak

Mogu samo reći da smo skupa pozirali na fotografiji. Paparazzi fotografije neću komentirati. U Dusseldorfu sam bila poslovno s roditeljima, komentirala je Ana Muhar druženje s Tonyjem Cetinskim u Dusseldorfu gdje je on bio s ocem Mirkom na sajmu nautike.
- Nisam napila niti napala Tonyja. Ne znam zašto je to rekao. Možda se želi obraniti - rekla je Ana.
Kuloarima se šuška da su Tony i Ana u tajnoj vezi. S Tonyjem je prvi put viđena u Zadru u svibnju 2006. godine na sveučilišnoj jedriličarskoj regati Elmar. Tada ga je pozvala da bude gost regate. Viđena je i na njegovim koncertima u srpnju i kolovozu 2007. godine u splitskom baru Vanilla i “La Vida loca” u Dučama.
- Nismo u vezi! Ne znam, možda sam i bila na tim koncertima. Bila sam na mnogim njegovim koncertima - kaže Ana Muhar.
- Moj prijatelj i ja popili smo desetak shootersa na šanku s Tonyjem i Anom. Fotografije je snimio neki Turčin, a za ove s mobitelom ne znam. Snimljene su u tom kafiću, vidi se. Tony je prvi otišao, a onda i ona - rekao nam je Ivan Badžim, koji se i slikao s njima. Ivana Nobilo i dalje sumnja u autentičnost fotografija, bez obzira na svjedoke u baru Kuhlstahl.
- Sporne su fotografije koje su mutne, na njima se vidi da nije Tony, zbog profila i frizure. Ovo je pokušaj narušavanja stabilnosti jedne od najsretnijih veza - objavila je glasnogovornica para Cetinski-Nobilo, koji, kako se šuška, navodno imaju “otvoren brak”.
- Ako ovo završi na sudu, svjedočit ću da sam vidio Tonyja kako na šanku ljubi Anu - rekao je autor paparazzo fotografija koji je želio ostati anoniman.
- Ivana je pametna cura i zna kako treba postupati - kazao je Ante Nobilo, Ivanin otac.

FOTOGRAFIJE SU AUTENTIČNE
Nakon što nam je čitatelj poslao fotografije Tonyja kako se u Dusseldorfu ljubi s Anom Muhar, provjerili smo njihovu autentičnost. Profesionalni fotografi i grafički stručnjaci potvrdili su da su fotografije nastale mobitelom i da nisu obrađivane. Na njima nisu napravljene nikakve izmjene i nisu fotomontaža. Analizirane su posebnim softverom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pave1612 08.02.2008.

    ma znaš šta,slabo mi je počelo bit od ovih 24 sata.mislim,šta to koga briga! svako sam kroji svoju sudbinu! to šta t.cetinski radi to je njegova stvar.kao neki dan....niste više imali šta pista o vlatki pokos pa ste išli njenoj baki! ej,njenoj baki!!! ma dajte već jednom pustite ljude nek žive kako znaju i umiju.zašto ne pišete o problemima običnog čovjeka koji živi na minimalcu,npr

  • 08.02.2008.

    paparazzi................

  • user_21901 08.02.2008.

    Ova glasnogovornica se treba sakriti i davati što manje izjava jer je ista kao i njezina prijateljica. Sve je to klan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare