To je to što me zanima!

Ana Nikolić pokazala dekolte i istaknula vitke noge u haljini...

Kad je izlazila iz automobila, pazila je na da bude socijalno distancirana od drugih, a za potrebe fotografiranja, masku je ipak maknula s lica i spremila je u torbu
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Ana Nikolić (41) već se tjednima pazi zbog koronavirusa pa nosi zaštitnu masku za lice. Tako se jučer pojavila pred zgradom televizije 'Pink' u Beogradu.

Kao i inače, došla je u izazovnom izdanju. Utegnula se u maslinastu haljinu s cvjetnim uzorkom, mrežaste najlonke i visoke bež čizme preko koljena. Pazila je na svaki detalj pa je tako torbica pa su tako torbica i naočale bile u bež nijansama. Haljina je imala duboki prorez na grudima, ali i na trbuhu. 

Kad je izlazila iz automobila, pazila je na da bude socijalno distancirana od drugih, a za potrebe fotografiranja, masku je ipak maknula s lica i spremila je u torbu. 

Paparazzi su je krajem ožujka 'ulovili' ispred njezina stana u Beogradu, kada je pozornost privukla atraktivnim stajlingom jer je odjenula kratke jeans hlačice kojima je istaknula noge i vitku liniju.

Inače, pjevačica je u manje od četiri mjeseca smršavila više od 35 kilograma. Drži se stroge dijete, a uz to malo spava. Zbog toga joj je nedavno pozlilo te se onesvijestila, pisali su srpski mediji. S obzirom da joj je pozlilo dva puta u kratkom periodu, zatražila je liječničku pomoć.

Smjestili su je u ambulantu privatne klinike i dobila je infuziju. Pjevačica je prilikom boravka u bolnici pozvala bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu (30). Reper je odmah došao i raspitivao se u kakvom je stanju.

- Ani je laknulo kad ga je ugledala. Rasta je odmah potrčao kako bi je zagrlio i utješio. Nije joj bilo svejedno, značio joj je njegov dolazak. Mislim da će njih dvoje biti ponovno zajedno. Novi partneri su samo priče. Vidi se da se Ana i Rasta još uvijek vole. Čekao ju je satima dok je primala infuziju i radila pretrage. Potom su otišli njegovim automobilom - rekla je medicinska sestra klinike za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ZgZoki 16.04.2020.

    kliknuo ja i pogledam, a ono znoj me oblijeva i nije mi dobro. i tako sve gore i gore dok nisam otrcal do wc-a. sad mi je puuuno bolje. hvala ani i 24sata.

  • 16.04.2020.

    Tko?

  • nevolimgogu 16.04.2020.

    Ko

Komentiraj...
Vidi sve komentare