To je to što me zanima!

Ana Rucner raznježila fotkama s mamom: 'Hvala ti za svu ljubav'

Violončelistica često spominje kako su joj roditelji velika podrška te su imali najveći utjecaj na njezinu karijeru. Mama Snježana bila je uz nju u svim najbitnijim periodima života
Vidi originalni članak

Violončelistica Ana Rucner (37) svojoj mami Snježani Rucner (66) na društvenim je mrežama posvetila emotivnu objavu. Podijelila je nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i čestitala joj rođendan. 

- Galerija slika najvažnije žene u mom životu! Hvala ti mama za svaki tvoj osmijeh. Hvala ti za ljubav! Sretan rođendan, jedina - napisala je Ana. Rođendanskim čestitkama u komentarima su se priključili brojni Anini pratitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ana Rucner u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snježana je također glazbenica, solo čelistica u Hrvatskom narodnom kazalištu. Velika je podrška svojoj kćerki Ani, a jednom je prilikom za Dnevnik.hr ispričala da je jedan od najbitnijih događaja kojem je prisustvovala Anin porod. Naime, violončelistica je u braku s glazbenikom Vladom Kalemberom (67) dobila sina Doriana

- Sjećam se da sam sjedila s Vladom, išli smo se malo počastiti, i u jednom trenutku zazvonio mu je mobitel. Rekla si mu samo 'dođite malo do nas' i tako sam sam potpuno neplanirano našla u situaciji da sam prisustvovala porodu. Gledala sam samo kako tebi mogu pomoći, a ono što me potpuno dirnulo je tvoja hrabrost. Bez riječi, bez zvuka... - ispričala je svojedobno Snježana. 

Ana je tada rekla kako je u trenutku kada se razvodila od Vlade bila svjesna da joj je mama najveća podrška.

- Znam da bi mi otvorila sva vrata svijeta. Odgojila me da sam čvrsta, samostalna i neovisna.  Iskreno, ne žalim ni za čime jer je sve točno onako kako je trebalo biti. Svaka je odluka bila dobra u tom trenutku - rekla je Rucner. 

NOVI PUT Ana Rucner o vjeri: 'Posljednjih godina imam razne spoznaje...'

A glazbenici su i Anin tata Dragan (67) i brat Mario. Snježana i Dragan osnovali su 1998. Rucner String Quartet. Violončelistica često spominje kako su joj roditelji velika podrška i osobe koje su imale najveći utjecaj na njezinu karijeru.

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Crnax 02.02.2021.

    Da,i? Koliko nas ima mamu pa se ne falimo? Volim ja nju,ona voli mene i onda se svi volimo i ne zovem nikoga da to vidi jer neke stvari ipak trebaju ostati u kući i obitelji.

  • Trump Jong Un 02.02.2021.

    Šteta za Vladu, pa samo je godinu dana stariji od ženine mame

  • 02.02.2021.

    I sto sad?! Pa svi imamo majke....

Komentiraj...
Vidi sve komentare